News

Alexandru „Colo” Bălan a fost reţinut. Vloggerul a ieşit încătuşat din secţia de poliţie

09.06.2020 | 22:52
Alexandru Colo Balan a fost retinut Vloggerul a iesit incatusat din sectia de politie
Alexandru Bălan, arestat după dezvăluirile șocante. Foto: Inquam - Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Alexandru „Colo” Bălan, cunoscutul blogger faimos pentru dezvăluirile șocante făcute în ultima vreme, când s-a lăudat că ar fi fost tentat să violeze și să bată o minoră, a fost reținut.

Alexandru „Colo” Bălan a instigat la violarea minorelor

Vloggerul a ieșit încătușat din secția de poliție, fiind vizibil afectat de cele întâmplate. Momenta nu se cunosc detaliile reținerii sale.

ADVERTISEMENT
Alexandru Băna, scos în cătuşe din secţia de poliţie foto INQUAM / OCtav Ganea

Bălan a devenit viral după ce a instigat la violarea „minorelor”, lăundându-se că ar fi întreținut inclusiv relații sexuale cu o fată de 15 ani, deși este major.

alexandru bălan colo
Internauții cer excluderea lui Alexandru Bălan Colo de pe Youtube. Sursa foto: captură Youtube

Alexandru Bălan a devenit faimos după ce a făcut o serie de declarații șocante pe canalul său de Youtube. Printre altele, „Colo” a dezvăluit că a avut o iubită minoră și a instigat la violarea altor minore.

ADVERTISEMENT

„Eram atât de îngrozit c-o să mă bage la pușcărie copila aia, că gen n-ai voie să f*** minori“. „Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt.

Astăzi am văzut o fată. Nu cred că era clasa a 11-a. A zecea a 11-a. Nu venea de la școală sau ceva, cred. Dar vă spun sincer cred că avea vreo 16 ani. I-am văzut toată p****.

ADVERTISEMENT

Sincer vă spun, mi-a plăcut. Dar aia merită violată. La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă…

Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate”,a bravat vloggerul

ADVERTISEMENT

Poliția s-a autosesizat în urma declarațiilor făcute de tânăr.În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”,au transmis reprezentanții DGPMB.

Mai mult, o tânără a făcut o plângere oficială împotriva lui Bălan, fiind amenințată cu violul de către fanii acestuia. Bălan este un personaj controversat pe Youtube, fiind cunoscut pentru faptul că vorbește vrute și nevrute pe canalul său de Youtube, fără perdea.

ADVERTISEMENT