News

Alexandru Coman, afaceristul găsit mort în Pădurea Băneasa, a fost înmormântat

Alexandru Coman, afaceristul din Sibiu care a fost găsit mort în Pădurea Băneasa din București, a fost condus pe ultimul drum, el fiind înmormântat la Sibiel.
29.01.2022 | 22:44
Alexandru Coman afaceristul gasit mort in Padurea Baneasa a fost inmormantat
Alexandru Coman, omul de afaceri gasit spânzurat în Pădurea Băneasa, a fost înmormântat Foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Dat dispărut în luna octombrie a anului 2021, Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu avea să fie descoperit, fără viață, în Pădurea Băneasa din București, zilele trecute, iar acum a fost condus pe ultimul drum.

Alexandru Coman, afaceristul mort în condiții suspecte, a fost înmormântat la Sibiel

Alexandru Coman, omul de afaceri de 49 de ani, a fost condus pe ultimul drum, la Sibiel, în județul Sibiu, de prietenii săi apropiați și de familie. Conform Antena 3, cei care i-au fost apropiați bărbatului mort în condiții suspecte nu cred în ipoteza sinuciderii.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că s-a sinucis”, a spus, la înmormântare, pentru sursa citată, unul dintre amicii lui Alexandru Coman, la înmormântare. Această ipoteză ar fi susținută și de fosta lui soție, aceasta fiind convinsă că moartea lui are de-a face cu dușmanii pe care și i-a făcut de-a lungul timpului, în afaceri.

Cu toate acestea, în aceste momente, oamenii legii par să ia în calcul, ca primă variantă, sinuciderea lui Alexandru Coman, acesta fiind găsit spânzurat. E adevărat, conform informațiilor date până acum publicității, pentru că trupul acestuia era în stadiu avansat de putrefacție, autoritățile așteaptă un raport complet al autopsiei pentru a depune concluziile în cazul considerat, acum, moarte suspectă.

ADVERTISEMENT

Alexandru Coman, căutat de apropiați încă din luna octombrie 2021

„Noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie, că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, spunea, la sfârşitul anului trecut, o apropiată de-ale afaceristului, conform publicației din Sibiu, Turnul Sfatului.

„Domnul din poze se numește Alexandru (Sandu) Coman, este un prieten drag și din dată de 21 octombrie, nu mai avem nicio veste de la el. Dacă îl vedeți, va rugăm să sunați la nr. de urgență 112 sau îmi scrieți pe messenger. Va mulțumesc! Cine poate, un share ne-ar ajuta”, a mai scris o prietenă a acestuia pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, mesajele și strigătele disperate ale apropiaților nu au ajutat, iar Alexandru Coman a fost descoperit, zilele trecute, spânzurat în Pădurea Băneasa, la o distanță relativ mică de casa pe care o avea în București.

Alexandru Coman, probleme în familie

Alexandru Coman avea, conform informațiilor obținute de FANATIK, o perioadă bună în lumea afacerilor, el având investiții bunicele în domeniul imobiliar, dar se și asociase cu alți doi afaceriști într-un business în domeniul plantelor decorative.

ADVERTISEMENT

Problemele lui Alexandru Coman par să fi intervenit însă în momentul în care a divorțat de femeia alături de care avea doi copii. Conform informațiilor apărute în presă, relația lui Alexandru Coman cu fosta lui soție s-a deteriorat din cauza exceselor făcute de omul de afaceri.

Divorțul lor, finalizat în luna septembrie a anului 2021 a stabilit ca Alexandru Coman să plătească o pensie alimentară în valoare de 2.500 de lei, iar soția lui să locuiască în casa familiei până la stabilirea partajului, motiv pentru care omul de afaceri se și mutase în chirie, în zona de nord, aproape de locul unde a fost găsit spânzurat.

Descoperit de un muncitor, lângă trupul fără viață al lui Alexandru Coman, aflat în stare de putrefacție, au fost găsite actele și telefonul mobil al acestuia, precum și o sumă de bani, lucru care exclude ideea unei tâlhării care s-ar fi putut solda cu moartea victimei. Cu toate acestea, polițiștii au decis să deschidă un dosar de moarte suspectă, urmând ca, după finalizarea autopsiei, să fie stabilită cu exactitate cauza decesului.

ADVERTISEMENT