Sport

Alexandru Crețu a dat cărțile pe față despre plecarea de la FCSB: „N-a fost strict fotbalistic!”

Universitatea Craiova s-a impus categoric în fața lui Dinamo, 5-0, în etapa 10 de Liga 1. La finalul meciului, Alexandru Crețu a vorbit despre plecarea de la FCSB.
28.09.2021 | 00:00
Alexandru Cretu a dat cartile pe fata despre plecarea de la FCSB Na fost strict fotbalistic
ADVERTISEMENT

Alexandru Crețu a bifat 45 de minute în meciul cu Dinamo. Aceasta a fost prima partidă, pentru Crețu, în tricoul Universității Craiova.

Fotbalistul, în vârstă de 29 de ani, a fost transferat de Universitatea Craiova, în această vară, liber de contract, de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Alexandru Crețu a dat cărțile pe față despre plecarea de la FCSB

Jucătorul din Bănie susține că a rămas nedumerit după plecarea de la FCSB. Acesta consideră că despărțirea de formația lui Gigi Becali nu s-a produs doar din cauza evoluțiilor sale.

„Am rămas cu un semn de întrebare (n.r. după plecarea de la FCSB). N-a fost doar strict fotbalistic și asta nici nu m-a doborât, nici nu m-a… am lăsat să curgă. Nu sufăr. Eu mă bucur că am ajuns la Universitatea, ăsta e cel mai important lucru pentru mine.

ADVERTISEMENT

Nu cred că a fost strict legat de fotbal, asta e singura mea părere, dar nu am nimic cu nimeni de acolo. Le mulțumesc tuturor de acolo, domnului Gigi, domnului MM, antrenorilor, nu am nimic cu nimeni, a declarat Alexandru Crețu, la finalul meciului cu Dinamo.

Laurențiu Reghecampf: „Nu mă așteptam la acest scor!”

La finalul meciului, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, s-a declarat uimit de scorul pe care l-a înregistrat echipa sa.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam la acest scor, sincer. M-am gândit că vom avea un meci foarte greu, m-am gândit că se vor mobiliza. Din păcate, i-am prins pe Dinamo într-un moment nefericit pentru ei. Îi felicit pe jucătorii mei care au făcut presiune 90 de minute, i-au împins să facă anumite greșeli. Am ratat foarte mult. Se joacă prea mult cu ocaziile, iar în anumite meciuri se poate ca în anumite ocazii fotbalul să ne pedepsească. Am ratat și în repriza a doua.

(n.r – despre Alexandru Crețu) Foarte bun, mai ales că vine după o perioadă foarte lungă. E exact ce am planificat cu el, 45 de minute, să se integreze, să-și facă antrenamentul.

ADVERTISEMENT

Pe partea dreapta, văzând că ei nu se mai apără cu niciun jucător pe acea parte, m-am gândit să introduc un mijlocaș pe acea parte.

Markovic e un jucător tânăr, care trebuie susținut, trebuie antrenat foarte bine. De la meci la meci atitudinea lui e alta, aleargă mai mult, e mult mai activ pe faza de apărare, încearcă să aibă ocazii. Trebuie să joace puțin mai simplu, dar cred că va deveni un jucător foarte bun.

Avem lot foarte bun, lot numeros. Ne permitem să schimbăm anumiți jucători în anumit partide. Eu vreau să-i mențin pe toți la un nivel ridicat. Antrenamentele noastre sunt foarte intensive și când avem ocazia le dăm posibilitatea jucătorilor să joace.

Pentru mine e numai statistică, mă interesează să ajung la locurile fruntașe. Nu cred că ar trebui să conteze rezultatul, ci doar punctele câștigate. Am prins Dinamo într-un moment dificil, v-am spus. Au probleme, se vede că se întâmplă ceva în mijlocul lor. Nu e problema mea să discut despre acest lucru. Oamenii care iubesc această echipă vor veni lângă ea”, a spus Laurențiu Reghecampf, la finalul meciului din Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,45 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT