Scandal de proporţii în Slovenia! Alexandru Creţu a trecut de la Olimpija Ljubljana la marea rivală

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
13/02/2018, 17:26
Scandal de proporţii în Slovenia! Alexandru Creţu a trecut de la Olimpija Ljubljana la marea rivală

Mijlocaşul român în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil până în vara anului 2021 cu formaţia care a câştigat sezonul precedent titlul de campioană în Slovenia. Alexandru Creţu este primul jucător care se transferă de la Olimpija Ljubljana la NK Maribor din 2010.

Însă, trecerea lui Alexandru Creţu la liderul din Slovenia a stârnit un adevărat scandal. Conform celor de la Olimpija Ljubljana, agentul jucătorului a fost mandat să îi găsească echipă în străinătate, însă înţelegerea scrisă nu a specificat acest lucru.

Alexandru Creţu mai avea contract cu Olimpija Ljbuljana încă doi ani şi jumătate

”Aş dori să vă mulţumesc pentru încrederea acordată, sunt foarte fericit să fiu aici. Ştiu ce mă aşteaptă. Maribor este un club mare şi abia aştept să încep un nou capitol. Ceea ce a fost înainte am lăsat în urmă. Acum sunt la Maribor şi voi face totul pentru a câştiga titlul”, a declarat Alexandru Creţu, care a ales să evolueze cu numărul 8.

Alexandru Creţu a fost achiziţionat de Olimpija Ljubljana în decembrie 2016 de la CSM Poli Iaşi şi mai avea doi ani şi jumătate de contract. El a jucat 25 de meciuri pentru formaţia din Ljbuljana şi a marcat două goluri.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește cazul Ioniță: „A fost cea mai grea decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.