News

Alexandru Cumpănașu a publicat înregistrarea care schimbă tot! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în Caracal

01.09.2019 | 08:27
Alexandru Cumpanasu a publicat inregistrarea care schimba tot Ce sar fi intamplat de fapt in Caracal

Alexandru Cumpănașu a publicat înregistrarea unui presupus martor care ar avea informații despre trecutul lui Gheorghe Dincă, trecut care este legat tot mai des în ultima perioadă cu clanurile de trafic de minore. Femeia a povestit ce fel de relații avea asasinul din Caracal cu Tomel și Bebe Strungaru, sub protecția anonimatului.

Alexandru Cumpănașu, o nouă lovitură în cazul Caracal

Sebastian Strungaru, zis și Bebe Strungaru, ar fi unul dintre clienții care lua fete de la Dincă. Femeia povestește că prima oară l-a întâlnit pe Bebe în anul 2014, când a fost luată la DIICOT pentru declarații. Aceasta a mai spus că oamenii grei din zonă luau fetele plasate la Dincă și la alți bărbați, iar unul dintre cei care luau fete de pe stradă ori le momeau este acum în pușcărie.

Martora anonimă spune că Dincă nu este străin absolut deloc de rețelele de trafic de persoane care operează în zonă și că acesta ar beneficia de protecție din partea autorităților. Cumpănașu a prezentat această nouă înregistrare la scurt timp după ce a spus că intenționează să candideze la președinția României.

alexandru cumpănașu
Alexandru Cumpănașu candidează la alegerile prezidențiale. Sursa foto: antena3.ro

Martoră: Bebe Strungaru lua fete și de la Dincă

„În 2014 am fost luată la DIICOT cu treaba cu Bebe Strungaru, cu Tomel. De aici știu toată chestia. Bebe Strungaru, Sebastian îl cheamă pe el. El lua fete și de la Dincă și de la unul care acum e în pușcărie. Lui îi plac doar fetele tinere. Femeia de a fost la televizor că vezi, Doamne, bărbatul ei n-a avut nicio vină”, spune martora anonimă, scrie cancan.ro.

„Domnul e cel mai mare nenorocit. Când s-a luat toată cauza cu DIICOT-ul, eu eram acasă la una dintre fetele astea în casă, prietenă cu mine, m-au luat cum că m-au găsit în casă. Și acolo am aflat tot, cum că el lua fete de la unu Mirel, fete până în 18 ani, nu voia peste 18 ani. Le ducea unde stă el ea era la muncă, el n-a avut timp să-i facă nimic la fată”, mai spune femeia care l-a cunoscut pe Dincă.