News

Alexandru Cumpănașu a reacționat după condamnarea lui Gheorghe Dincă: ”Nu pot să fiu convins că Alexandra e moartă”

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a reacționat la câteva ore după condamnarea lui Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare.
24.09.2022 | 00:19
Alexandru Cumpanasu a reactionat dupa condamnarea lui Gheorghe Dinca Nu pot sa fiu convins ca Alexandra e moarta
Alexandru Cumpănașu nu acceptă că Alexandra Măceșanu a fost ucisă de Gheorghe Dincă. Foto: facebook.com/presedintecnmr – colaj FANATIk
ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la România TV, el a precizat că nici după condamnarea lui Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare nu poate fi convins că nepoata lui este moartă.

Cumpănașu nu crede că Gheorghe Dincă i-a ucis nepoata

De asemenea, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României a pus sub semnul întrebării declarațiile celui supranumit ”monstrul din Caracal”.

ADVERTISEMENT

Dincă rămâne un monstru. Eu nu pot uita. Acest nemernic ne mințea. Acum a venit să spună altceva. Când a spus adevărul? Rămâne un om care a răpit-o și violat-o pe Alexandra. Nu pot să fiu convins că Alexandra e moartă.

Ceea ce a declarat Dincă în rechizitoriu nu stă în picioare. Eu am cerut expertiză internațională, dar mi-a fost refuzată. Procurorul a spus că nu e relevant pentru cauză. Probabil că se va merge la CEDO.

ADVERTISEMENT

Această soluție nu mă convinge decât că acest om merită ce e mai rău. Pe fond rămân foarte multe întrebări”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Reacția familiei Melencu

Amintim că nici bunicul Luizei Melencu – cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă – nu crede că oamenii legii au prezentat adevărul cu privire la acest caz care a șocat România. Într-o intervenție la Antena 3, Stelian Iordache a declarat că ”adevărul e altul”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Dincă are 69 de ani și a primit pedeapsa maximă după ce le-a răpit, sechestrat, abuzat sexual și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Decizia pronunțată vineri la Tribunalul Olt nu este definitivă, astfel că monstrul din Caracal poate formula apel.

În plus, criminalul din Caracal a fost obligat de judecători să plătească daune morale în valoare de 700 de mii de euro celor două familii greu încercate.

ADVERTISEMENT

În continuare, puteți citi mai multe stenograme incendiare din celula în care a fost închis Gheorghe Dincă. Vă avertizăm că urmează dezvăluiri care vă pot afecta emoțional din cauza conținutului. De aceea, jurnaliștii FANATIK au decis să nu le redea integral.

 

 

 

ADVERTISEMENT