News

Alexandru Cumpănașu: „Acum țin lecții de moralitate profesoare care la 14-15 ani făceau sex cu mine”

05.01.2021 | 16:16
Alexandru Cumpanasu Acum tin lectii de moralitate profesoare care la 1415 ani faceau sex cu mine
Alexandru Cumpanasu/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai deplasate postări ale lui  Alexandru Cumpănașu pe contul de TikTok, unde este urmărit de sute de mii de elevi, se referă la primele sale experiențe sexuale. Potrivit România TV, Cumpănașu susține că unele dintre primele sale partenere sunt astăzi cadre didactice.

Postarea respectică a fost făcută înainte de Crăciun, în contextul în care mai multe eleve care-i urmăresc contul s-au plâns că nu se înțeleg bine cu profesoarele.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cumpănașu a răspuns că profesoarele respective nu ar fi în poziția să dea lecții de moralitate elevilor, el susținând că unele dintre primele partenere sexuale pe care le-a avut încă din școala generală ar fi ajuns astăzi să predea copiilor.

Cumpănașu susține că actuale profesoare făceau sex cu el în toaletă

Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Ele vă ţin vouă morală? Sigur, pe ascuns, fără să ştie părinţii, fără să ştie nimeni că, deh, mai lăsam dracu’, mă mai trezeam şi pe la vârsta aia cu vreuna care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam.

ADVERTISEMENT

Dar eu vorbesc aşa la nivelul bunului simţ, mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alţii. Dintre aceste femei care vă reproşează… dar, vai, eşti îngrijită, eşti vopsită în cap, ai piercing, ai… şi care spun… vai, dar voi sunteţi aşa, noi eram nişte sfinte şi dădea sfinţenia afară din noi, ieşea prin pori… nu vă e ruşine puţin?

Sau să vă aduc aminte de sexul prin toaletă pe care l-am făcut cu unele dintre voi şi aţi ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu! Eu acum vorbesc de şcoala generală”, a relatat Cumpănaşu pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cumpănașu susține profesorii ar trebui mai degrabă să-și îndrume elevii inclusiv în chestiuni legate de sexualitate decât să-i culpabilizeze pentru comportamentul lor.

Voi le ţineţi lecţii de morală ăstora de azi? Nu mai bine îi îndrumaţi şi le explicaţi… mă, dacă faceţi sex, faceţi aşa… trebuie să fiţi pregătiţi emoţional, lucruri de genul ăsta. Nu mai bine îi pregătiţi? Aveţi grijă de corpul vostru, aveţi grijă să nu ştiu ce, nu e bine să fiţi aşa… Nu mai bine le daţi nişte sfaturi utile din experienţele voastre de viaţă mai puţin reuşite?“, a mai spus Cumpănaşu.

ADVERTISEMENT

„Profu.online, un impostor”

Scandalul legat de contul de TikTok al lui Cumpănașu a izbucnit după ce Ciprian Mihali, conferențiar doctor în cadrul Departamentului de Filosofie de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, l-a acuzat pe fostul candidat la alegerile prezidențiale din 2019 că promovează „ura copiilor față de profesori”.

Semnul cel mai clar că școala românească se află într-un moment de maximă debusolare vine din aceea că un impostor precum Alexandru Cumpănașu își face un cont pe TikTok, dându-se drept ‘profu.online’, un cont care ajunge să fie urmărit de peste 500.000 de copii din țara asta. Unul din patru sau din cinci elevi din România este fan Cumpănașu (…)

În sutele sale de filmări pe TikTok, Cumpănașu încurajează violent ura copiilor față de școală și față de profesori și se asociază, pe ritmuri de manele, cu tinerii care ‘luptă’ dând din buric pentru a ‘băga’ 100k profesori în pușcărie. Fete de școală generală sau de liceu dansează lasciv sub privirile umede ale ‘profului’, afișând mesaje ostile profesorilor și ministerului. În intervenții scurte, pline de vulgarități, filmate de pe bancheta din spate a mașinii din curte, ‘profu’ face spume la gură susținând că organizațiile internaționale au interzis telefonul pentru școala online, iar asta atrage aproape 100.000 de aprecieri. Într-un alt film, cu 121.000 de aprecieri, ‘profu’ răspunde că o profesoară ‘este obișnuită cu maxim 15 minute’, de aceea dă teste scurte copiilor. După care se emoționează până la lacrimi când un copil îi declară că ‘toți am vrea un tată ca dumneavoastră’, iar asta atrage 114.000 de aprecieri”, scria Ciprian Mihali pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Poliția caută o tânără din Maramureş, care a plecat cu tot cu încasările...
Poliția caută o tânără din Maramureş, care a plecat cu tot cu încasările barului unde lucra. Ajutată de iubit, fata de 19 ani ar fi furat peste 10.000 de lei
Leo Messi, varianta uriașă! Un șofer de tir de aproape 2 metri a...
Leo Messi, varianta uriașă! Un șofer de tir de aproape 2 metri a ajuns vedetă datorită felului în care arată
Becali atacă un jucător care era preferatul lui: „Dacă în fiecare seară e...
Becali atacă un jucător care era preferatul lui: „Dacă în fiecare seară e împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea”
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături...
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături de iubitul ei, Victor Cornea
Ultimul hotel UGSR de pe Valea Lotrului, închis după 42 de ani. „Noroc...
Ultimul hotel UGSR de pe Valea Lotrului, închis după 42 de ani. „Noroc cu privații“ FOTO
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
HALEP A SPUS ADIO României! Decizia definitivă luată de marea campioană
HALEP A SPUS ADIO României! Decizia definitivă luată de marea campioană
Ce salariu uriaș a refuzat o vedetă TV din România. Nu a dat...
Ce salariu uriaș a refuzat o vedetă TV din România. Nu a dat TVR pe PRO TV
Constantin Enceanu își ia ADIO de la pensie! Niculina Stoican l-a adus la...
Constantin Enceanu își ia ADIO de la pensie! Niculina Stoican l-a adus la sapă de lemn
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de...
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de groază, bărbatul fiind grav rănit
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română