News

Alexandru Cumpănașu, acuze dure după anunțul DIICOT! „Cei de la INML încep să realizeze pericolul”

17.08.2019 | 11:03
Alexandru Cumpanasu acuze dure dupa anuntul DIICOT Cei de la INML incep sa realizeze pericolul

Alexandru Cumpănașu s-a supărat rău de tot după anunțul DIICOT și a lansat mai multe acuze dure! Unchiul Alexandrei Măceșanu, a reacționat la comunicatul emis de oamenii legii, conform căruia în oasele ridicate din pădurea Caracal nu s-a putut găsi ADN, întrucât acestea erau extrem de arse. “Ce să vedeți. INML și-a revenit și el. Dar parcă tot Dincă a indicat aceleași lucruri și în cazul Alexandrei.

Alexandru Cumpănașu, acuze dure după anunțul DIICOT!

Eu cred că cei de la INML încep să realizeze pericolul în care se află dacă nu fac profesionist aceste analize. Eu cred că în cazul Alexandrei s-au grăbit. Eu mă bucur foarte mult că nu se poate profila că ar fi Luiza, căci erau două fete tinere”, a declarat Cumpănașu care nu s-a lăsat deloc impresionat de comunicatul celor de la DIICOT. „Având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico – chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN.

Precizăm că, prin adresa emisă astăzi, procurorii DIICOT-Structura Centrală au reiterat Institutului Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”, dispoziţia de efectuare în continuare, în regim de urgenţă, a expertizei genetice judiciare asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor şi a altor mijloace materiale de probă găsite cu ocazia cercetării la faţa locului.

Alexandru Cumpănașu, acuze dure după anunțul DIICOT! Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu îi pune la zid pe oamenii legii. Sursa foto – facebook

Cum a reacționat mama Luizei Melencu

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism va continua să informeze opinia publică, cu celeritate, de îndată ce vom primi noi informaţii de la Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”, a fost comunicatul celor de la DIICOT.  Înainte ca oamenii legii să anunțe rezultatul și mama Luizei Melencu a reacționat.

“Nu cred că e fiica mea. Refuz să cred așa ceva. Mi-a luat-o vie, nu pot să cred că e moartă”, a declarat mama Luizei pentru România TV, cu puțin timp înainte ca oamenii legii să spună că nu s-a putut stabili cu exactitate ADN-ul oaselor găsite în pădurea din Caracal.

 

 

Tags: