News

Alexandru Cumpănașu, acuze grave după ce s-au găsit oase în padurea de lângă Caracal! „Cei de la INML nu au analizat nimic”

12.08.2019 | 12:16
Alexandru Cumpanasu acuze grave dupa ce sau gasit oase in padurea de langa Caracal Cei de la INML nu au analizat nimic

Alexandru Cumpănașu a lansat mai multe acuze grave după ce s-au găsit oase în padurea de lângă Caracal! Unchiul Alexandrei Măceşanu nu a ezitat și a spus că medicii Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) nu au analizat încă oasele descoperite de anchetatori. “Acea cutie sau în ce se pun acele rămăşiţe nici nu a fost deschisă. Despre ce analiză vorbim? Cutia nici nu a fost deschisă.

Alexandru Cumpănașu, acuze grave după ce s-au găsit oase în padurea de lângă Caracal!

Cei de la INML nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia. Informaţia este certă pe care o dau. DIICOT-ul a spus că nu a primit nimic. DIICOT-ul, după ce eu am infirmat (că ADN-ul de pe rămăşiţele ridicate din pădurea de lângă casa din din Caracal ar fi ale Alexandrei -n.r.), oamenii au spus clar, nu au primit de la INML care să confirme ceva. Mă refer la cele din liziera din pădure, desigur”, a spus Alexandru Cumpănaşu, la Antena 3.

Va reamintim că anchetatorii au găsit săptămâna trecută alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, loc indicat chiar de Gheorghe Dincă. Medicii legişti din zonă au spus că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană. Rămăşiţele au fost transmise Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) pentru analiză.

Alexandru Cumpănașu, acuze grave după ce s-au găsit oase în padurea de lângă Caracal! Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănașu este unchiul uneia dintre fetele ucise de Gheorghe Dincă. Sursa foto – facebook

Cumpănaşu, detalii despre crimă

Nu este pentru prima oară când Alexandru Cumpănașu se implică în ancheta procurorilor. Acesta a susţinut în trecut că Gheorghe Dincă ar fi avut patru complici care l-au ajutat pentru a săvârși crima. Potrivit unchiului Alexandrei, cei patru complici, despre care spune că are dovezi, ar fi un fost șef din poliția Caracal, un fost procuror, o fostă judecătoare dar și, cel puțin, un politician de Olt a cărui familie îl cunoștea pe inculpatul Gheorghe Dincă și care l-a folosit mulți ani pentru diverse treburi „mărunte”.

„Pentru mine este important să mă apar în situația în care pot fi acuzat. Vreau să le spun procurorilor că tot ceea ce am făcut a fost să ajut ancheta. Am venit cu informații”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.