News

Alexandru Cumpănașu, atac la Avocatul Poporului: “Penibil. Să vă fie rușine”

28.08.2019 | 18:47
Alexandru Cumpanasu atac la Avocatul Poporului Penibil Sa va fie rusine

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani sechestrată, violată și probabil ucisă de Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, a lansat un atac dur la adresa Avocatului Poporului, din partea căruia ar fi așteptat răspunsuri concrete în acest caz.

Alexandru Cumpănașu, mesaj dur pentru Avocatul Poporului

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României o acuză pe Renate Weber că nu a luat niciun fel de măsuri după tragedia care a revoltat întreaga opinie publică, deși îi solicitase ferm acest lucru, în urmă cu două săptămâni. Totodată, Cumpănașu consideră că Avocatul Poporului se preocupă de „niște banalități”, în loc să protejeze cetățenii de abuzurile instituțiilor statului.

M-am dus cu SPERANȚĂ în audiență la Avocatul Poporului adică avocatul NOSTRU al tuturor cerând măsuri clare față de modul în care instituțiile publice și-au bătut joc de viața unui copil precum Alexandra. Ce am aflat astăzi, după 2 săptămâni de la audiență? NIMIC. PENIBIL. JENANT. Nici o măsură luată sau propusă, nici o enigmă dezlegată, NIMIC. Niște BANALITĂȚI pe care le puteam afla eu pe legea 544. Această instituție ar trebui să funcționeze pentru a ne apăra pe noi cetățenii de abuzurile statului. Îmi vine să plâng de nervi!!!. STATUL ROMÂN NU MAI EXISTĂ. Este format dintr-o gașcă de profitori pe care-i doare în cot de NOI. SĂ VĂ FIE RUȘINE PT NIMICUL FĂCUT PT 2 CETĂȚENI AI ROMÂNIEI: ALEXANDRA MĂCEȘANU ȘI LUIZA MELENCU!. Am înțeles doar da pe la anul veți face ceva…nici voi nu știți ce”, a scris unchiul Alexandrei pe contul personal de Facebook.

Mesajul lui Alexandru Cumpănașu. Sursa foto. Facebook
Mesajul lui Alexandru Cumpănașu. Sursa foto. Facebook

„Mafia de la Caracal include politicieni”

Totodată, într-un interviu acordat recent, Alexandru Cumpănașu a lansat acuzații grave la adresa instituțiilor statului, despre care susține că încearcă să închidă cazul Caracal. Mai mult decât atât, mafia care controlează orașul ar cuprinde inclusiv politicieni locali, alături de procurori și polițiști.

Toţi au interesul să se închidă acest caz. Toţi din Caracal. Când spun asta, mă refer la mafia de la Caracal, care include politicieni de acolo, care îl cunosc pe Dincă, poliţişti, procurori, din acelaşi judeţ care, chiar dacă nu au fost complici la această răpire, cu siguranţă dacă Dincă deschide gura, se află multe şi îşi pierd libertatea. Sunt oameni de la nivel central care au ajuns din judeţul Olt şi au funcţii importante. Şi care pierd totul dacă se află cum au beneficiat ei de fete aduse Dincă, aşa cum a explicat acel martor.

Adaug şi interesul general al tuturor celor care conduc România de a încheia povestea asta, pentru că populaţia este prea puţin atentă la ei şi prea mult la acest caz. Îi deranjează mai rău decât orice pe lumea asta cazul Caracal şi îşi văd viitorul politic ameninţat. Doar presa şi poporul îi mai pot opri pe anchetatori să închidă cazul”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.