News

Alexandru Cumpănașu, confruntare cu procurorul care a refuzat să intre în casa lui Dincă în urmă cu un an: ’Ţi-ai dracu’ de golani!”. Video

24.07.2020 | 15:37
Alexandru Cumpanasu confruntare cu procurorul care a refuzat sa intre in casa lui Dinca in urma cu un an Tiai dracu de golani Video
ADVERTISEMENT

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a avut o confruntare directă cu procurorul care a refuzat să intre în casa lui Gheorghe Dincă în urmă cu un an de zile.

Joi, la Parchetul de la Caracal, Cumpănașu a dat nas în nas cu Cristian Popescu, cel despre care, spune familia îndurerată, nu a permis accesul polițiștilor mai devreme în casa suspectului de crimă de la Caracal.

ADVERTISEMENT

Popescu este cel care a anchetat în primă fază dispariţia Alexandrei şi a refuzat să intre în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6,00 dimineața. Ulterior, s-a dovedit a fi prea târziu.

Alexandru Cumpănașu, întâlnire cu procurorul Popescu, cel care a refuzat să intre în casa lui Dincă în urmă cu un an

Acum, când se împlinește un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, Cumpănașu a vrut să-i personal socoteală procurorului pentru faptul că nu a reacționat prompt în cazul nepoatei sale.

ADVERTISEMENT

Prezent la Parchetul de la Caracal, acesta s-a pus în faţa maşinii procurorului Cristian Popescu, cel care nu a avut încotro și a dat înapoi, fugind apoi în sediul instituției.

”Fi-’ţi ai dracu’ de golani!“, a strigat Cumpănaşu joi, în curtea Parchetului, în urma procurorului care a evitat blocajul.

ADVERTISEMENT

Procurorul din Caracal a fost suspendat din activitate la 1 august 2019 de către Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, însă a revenit, prin decizia aceleiași structuri, spre finele lunii noiembrie. A fost acuzat de procurorii Secției de Investigarea Infracțiunilor din Justiţie (SIIJ) de abuz în serviciu şi a fost şi cercetat disciplinar.

"DESCINDERE" peste procurorul Popescu , unul din calaii Alexandrei, făcând eforturi sa iasa din sediul Parchetului Caracal❗‼️?În fața Parchetului de la Caracal‼️#oromaniefaraviolenta #oromaniefaraclanuri #112vreausatraiesc #MRR #CNMR

Posted by Alexandru Cumpanasu on Thursday, July 23, 2020

Mama Alexandrei, prezentă și ea la sediul Parchetului Caracal

Mama Alexandrei Măceșanu, Teodora, care de un an de zile trece printr-o suferință de nedescris alături de familie, a fost și ea prezentă, joi, la sediul Parchetului Caracal.

ADVERTISEMENT

”Alături de Teodora, mama Alexandrei și de mama mea‼️ Două femei speciale și puternice‼️ Am fost astăzi la Caracal, după un an de la dispariția Alexandrei‼️

Am “descins” și peste procurorul Popescu care a fugit de noi ca de ciumă‼️ Știe el ce știe”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Vineri se împlinește un an de la drama care a îngrozit o țară întreagă. Pe 24 iulie 2019, Alexandra Măceșanu era răpită de Gheorghe Dincă, cel care ulterior ar fi violat-o și ucis-o.

Cât timp a stat captivă, Alexandra a sunat de trei ori la 112, dar autoritățile au fost incapabile să o ajute. În tot acest timp, familia fetei continuă să-și caute dreptatea în instanțe.

ADVERTISEMENT