News

Alexandru Cumpănașu, după ce părinții Alexandrei au fost audiați de anchetatori: „Este inadmisibil”

08.08.2019 | 16:23
Alexandru Cumpanasu dupa ce parintii Alexandrei au fost audiati de anchetatori Este inadmisibil
ADVERTISEMENT

Cazul crimelor petrecute recent în Caracal, unde două tinere de 15, respectiv 18 ani au fost răpite, violate și, cel mai probabil, ucise de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din oraș, este departe de a se fi încheiat. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele care au căzut victime monstrului, vine cu noi dezvăluiri după ce anchetatorii i-au chemat la audieri pe părinții adolescentei.

Ce spune Alexandru Cumpănașu despre audierea părinților Alexandrei

Într-un interviu acordat recent, actualul președinte al Coaliției Naționale Pentru Modernizarea României a lansat un atac dur la adresa oamenilor legii, arătându-se extrem de indignat de faptul că părinții Alexandrei au fost chemați, pur și simplu, la audieri, fără a li se oferi mai multe detalii în acest sens.

ADVERTISEMENT

Este inadmisibil din partea unui anchetator să trimită doi polițiști la niște oameni acasă și să nu le spună pentru ce sunt audiați. Acești oameni consideră că fata lor trăiește, că nu a murit și vin niște indivizi și le spun „Mâine la ora 10 să vă prezentați la Caracal pentru audieri”, fără niciun fel de explicație. Nu mai acceptăm de la niciun anchetator să-și bată joc de această familie. Văd că se merge foarte mult pe teza asta a psihopatului singur care a făcut și a dres.

Sigur, e convenabil să închidem dosarul, dar vă promitem că nu o să-i lăsăm să-și bată joc de noi. Am comunicat zeci de mii de lucruri, dar ai cui să comunici? Nimeni nu știe că există clanuri în Olt, numai noi și presa. Dacă vor merge în continuare pe o astfel de abordare, vom ataca în instanță. Dacă le va trece prin cap să disjungă dosarul și să-l trimită pe Dincă în judecată pentru omor, ca mai apoi, poate, să facă și anchetă pe crimă organizată, vom ataca în instanță”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

ADVERTISEMENT
Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani care a căzut victimă monstrului din Caracal. Sursa foto:
Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani care a căzut victimă monstrului din Caracal. Sursa foto:

„Niște elevi de liceu au fost mai deștepți sau mai preocupați decât anchetatorii”

Totodată, unchiul Alexandrei Măceșanu a dezvăluit că a reușit, cu ajutorul colegilor de liceu ai nepoatei sale să porteze numărul de telefon al tinerei de 15 ani, însă nu au putut afla nimic în plus. În ceea ce privește zvonurile conform cărora familia se va constitui parte în acest proces pentru a obține daune morale, Alexandru Cumpănașu a negat cu vehemență o astfel de variantă, mărturisind că „viața acestui copil nu are valoare”.

Niște copii de liceu, colegii ei, au fost mai deștepți sau mai preocupați ca anchetatorii și, împreună cu familia, am reușit să portăm numărul Alexandrei pentru a încerca să vedem pe unde a umblat, unde a circulat. Din păcate nu am descoperit nimic, pentru că acea funcție nu mai era disponibilă. În ceea ce privește eventualele despăgubiri, părinții, indiferent de situația pe care o au, nu pun preț pe viața fiicei lor, astfel că nu se vor constitui parte civilă în acest proces. Viața acestui copil nu are valoare”, a mai spus unchiul Alexandrei.

ADVERTISEMENT