News

Alexandru Cumpănaşu face dezvăluiri înfiorătoare. Ce le-ar fi spus nepoata sa celor de la 112 după ce ar fi fost răpită de Gheorghe Dincă

26.07.2019 | 19:46
Alexandru Cumpanasu face dezvaluiri infioratoare Ce lear fi spus nepoata sa celor de la 112 dupa ce ar fi fost rapita de Gheorghe Dinca

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul crimelor petrecute recent într-o comună aflată în apropiere de Caracal, județul Olt, unde mai multe fetițe au fos ucise cu bestialitate de un mecanic auto în vârstă de 65 de ani. O persoană apropiată uneia dintre victime vine cu dezvăluiri înfiorătoare în legătură cu tragedia care a revoltat întreaga țară.

Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri înfiorătoare despre crima de la Caracal

Unchiul tinerei de 15 ani care a reușit să apeleze la numărul de urgență 112, în încercarea de a scăpa cu viață din locuința unde fusese sechestrată de Gheorghe Dincă, este nimeni-altul decât Alexandru Cumpănașu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României. Vizibil afectat de  pierderea nepoatei sale, cunoscutul om politic a mărturisit că Alexandra a efectuat mai multe apeluri disperate, însă oamenii legii nu au putut interveni în timp util.

„ Nu știu să vă spun ora exactă, dar au fost contactați de mai multe ori. Fata asta a sunat de la 112 de pe alt număr. Acești nemenici, la 12 noaptea i-am rugat să îl confrunte pe tată. Ei nu și-au pus problema dacă este Alexandra. Faci identificare. Ce au făcut? Nu au făcut nimic. Au stat lângă poartă, în timp ce era masacrată în casă cu polițiștii la poartă. Vă puteți imagina asta? Da, aveau dubii dacă era Alexandra. Spuneau că nu știu dacă este vocea ei sau dacă este ea. Pur și simplu au fost atât de proști, amatori, neprofesioniști, nu au făcut confruntare decât foarte târziu, ca să meargă pe această pistă”,a  declarat Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu este unchiul uneia dintre victimele crimelor de la Caracal. Sursa foto: g4media.ro
Alexandru Cumpănașu este unchiul uneia dintre victimele crimelor de la Caracal. Sursa foto: g4media.ro

Alexandru Cumpănașu, atac dur la adresa autorităților statului

Totodată, liderul CNMR a lansat un atac dur la adresa autorităților, pentru modul în care acestea au gestionat întreaga anchetă, precizând că nu va renunța până când toți vinovații vor fi pedepsiți pentru greșelile comise, fie cu demiterea din funcțiile publice pe care le dețin, fie chiar cu închisoare.

Am hotărât să ies public dintr-un singur motiv: Oamenii trebuie să plătească. Nu funcționez la capacitate normală. Nu mă las. Judecătorul, procurorul care i-a ținut la poartă pe politiștii, poliștistii care au ascultat de procuror, șeful Poliției române, dl Buda, care doarme liniștit. Dânsul are DOS, ei ttrebuiau să facă localizarea, cer demisia șefului Poliției, șefului STS, care au băgat miliarde în echipamente.

Nepoata mea a sunat de treio ori, a spus sunt legată cu sârmă, am fost violată. Oamenii ăștia au stat de la 3 jumătate până la 6 că nu era flagrant. Intram peste indivizi care au furat o găină, mascați, iar indivizii ăștia își bat joc de sufletul unui copil. În timp ce se aid țipete. Eu unul nu mă las până când fiecare dintre ei nu vor intra în pușcărie sau vor plăti cu funcția”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.