News

Alexandru Cumpănașu, noi declarații despre cazul Caracal: ”Alexandra a fost în mașina acestui monstru”. Ce vrea să facă unchiul fetei

28.07.2019 | 13:11
Alexandru Cumpanasu noi declaratii despre cazul Caracal Alexandra a fost in masina acestui monstru Ce vrea sa faca unchiul fetei

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani dispărută la Caracal a declarat la un post de televiziune că există dovezi conform cărora nepoata lui a fost în mașina presupusului criminal Gheorghe Dincă.

Unchiul Alexandrei Măceșanu vorbește de noi dovezi în cazul de la Caracal

Unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănașu a declarat la un post de televiziune că există dovezi care arată că nepoata sa a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, după ce s-a tot vechiculat că a fost găsit în autoturism un cercel de-al Alexandrei pe care tatăl fetei l-a recunoscut, iată că acum probele ADN confirmă faptul că fata a fost în maşina suspectului.

„S-au găsit probe de ADN care confirmă prezenţa Alexandrei în maşina acestui nemercnic, pe fire de păr şi pe scotch-ul cu care i-a lipit gura“, a spus Cumpănaşu în direct la Antena 3, conform adevarul.ro. Părinții adolescentei au aflat despre aceste dovezi, dar nu au dat nicio declarație.

Se confirmă că Alexandra a fost în mașina criminalului
Alexandra Măceșanu era nepoata șefului CNMR, Alexandru Cumpănașu. Sursa foto: aktual24.ro

Prim-procurorul adjunct DIICOT Craiova face apel la cumpătare

„În acest moment, noi ne dorim un singur lucru, ca acele instituții în care noi ne punem baza să fie destructurate. În Caracal, clanurile interlope sunt mână în mână cu poliția și cu politicul, îndiferent de culoarea lor. Până la a merge și a acuza modul în care a intervenit Dăncilă sau Iohannis e cam mult. Eu i-am cerut premierului Dăncilă să îi demită pe șeful IGPR și pe șeful Poliției Caracal.”, declara Alexandru Cumpănașu în această dimineață, conform stiripesurse.ro.

Prim-procurorul adjunct DIICOT Craiova a dat declarații în urmă cu scurt timp din fața casei lui Gheorghe Dincă unde se fac cercetări și percheziții pentru a treia zi consecutivă. Prim-procurorul adjunct DIICOT Craiova a oferit informații despre ancheta în desfășurare și le-a cerut jurnaliștilor să fie cumpătați și să evite propagarea unor informații false. În curând, criminalul din Caracal va primi o încadrare juridică după ce a fost acuzat de viol și răpire, dar nicidecum de omor.