News

Alexandru Cumpănașu, noi detalii despre Alexandra: „A fost răpită și violată. N-a murit”. Ce a pățit fata

09.08.2019 | 11:04
Alexandru Cumpanasu noi detalii despre Alexandra A fost rapita si violata Na murit Ce a patit fata
Alexandru Cumpănașu nu crede că Alexandra a murit. Sursa foto: antena3.ro

Alexandru Cumpănașu nu se împacă nici acum cu ideea că nepoata lui, Alexandra Măceșanu a murit, așa cum arată rezultatele testelor ADN efectuate la INML Mina Minovici. Politologul spune că fata trăiește și că a fost răpită și violată, menționând că la mijloc este o rețea de trafic de persoane și nu e vorba despre un lup singuratic, așa cum arată ancheta oficială.

Alexandru Cumpănașu nu crede că Alexandra a murit

Cumpănașu a cerut o expertiză în afara țării a oaselor găsite în casa lui Dincă deoarece nu crede în concluziile la care au ajuns medicii legiști din Capitală. Unchiul tinerei de 15 ani care a dispărut fără urmă pe 24 iulie 2019 spune că anchetatorii au greșit în foarte multe locuri și a vorbit public despre clanurile mafiote care colcăie la Olt.

 „Numai greșeli am văzut. Ultima informație pe care am aflat-o: șeful Poliției Olt a raportat la București că este o plecare voluntară de acasă, joi, la 18.50 (joi, 25 iulie, n.r.). Până atunci, Alexandra Măceșanu sunase de trei ori la 112”, a declarat recent Alex Cumpănașu.

alexandru cumpănașu
Unchiul adolescentei a cerut contraexpertiză a probelor găsite în casa lui Dincă. Sursa foto: antena3.ro

Pe ce se bazează politologul

„Eu nu cred că a murit nepoata mea. A fost răpită și violată. Miercuri, cu o zi înainte, Alexandra a ieșit la ocazie și a fost luată de criminal. Până joi, la ora 11.00, dispariția fetei a fost reclamată de părinți. Joi, după telefonul de la 10.30, încep căutările în zonă. Au început să caute prin tot orașul. O căutau pe Alexandra pe baza informațiilor date de Remus Rădoi”, a mai spus Cumpănașu, scrie cancan.ro.

Politologul a mai spus că e bine că Parchetul a decis ca avocații să nu mai ofere informații presei căci pot induce în eroare, mai ales că multe dintre lucrurile apărute în ultima vreme nu s-au confirmat oficial.