News

Alexandru Cumpănașu, noi dezvăluiri tulburătoare în cazul Caracal: „Alexandra, victima unei rețele internaționale de răpiri”

05.08.2019 | 10:23
Alexandru Cumpanasu noi dezvaluiri tulburatoare in cazul Caracal Alexandra victima unei retele internationale de rapiri

Alexandru Cumpănașu susține că nepoata lui, Alexandra, a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și susține că există numeroase indicii pe care autoritățile nu le iau în calcul. O femeie, martor sub acoperire, a mărturisit ieri la Antena 3 că Dincă cerea taxă de protecție în urmă cu zece ani, atunci când locuia în Italia și obliga femeile să se prostitueze.

Alexandra, victima unei rețele internaționale de răpiri?

Politologul spune că el a crezut de la bun început că în acest caz sunt mai multe implicări, iar suspiciunile au fost întreținute de lipsa reacției procurorilor și polițiștilor în primele minute după ce s-a aflat despre dispariția fetei. „În această seară s-a confirmat faptul că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete! Lucru pe care l-am susținut de la început cu legături în Bari chiar dacă autoritățile încercau să mă convingă că sunt nebun și monstrul este doar un psihopat”, a spus aseară Cumpănașu.

Astăzi este a patra zi de cercetări la casa lui Gheorghe Dincă. Procurorii speră să găsească noi probe despre cele două victime ale criminalului pentru a determina cum a acționat și cum le-a omorât.

Gheorghe Dincă nu era în relații bune cu niciun membru al familiei. Ar fi fost violent și cu soția
Gheorghe Dincă nu era în relații bune cu niciun membru al familiei. Ar fi fost violent și cu soția

Mărturia unei femei despre cum acționa Dincă

„Mărturia femeii căreia i se cerea taxa de protecție și care era forțată să se prostitueze de către monstrul Dincă și complicele rețelei Mihai Zamfir de la antena 3 nu mai lăsa loc pt interpretări. Monstrul din Caracal nu a fost și nu este singur ci parte a unei rețele acoperite de polițiști, procurori, judecători cu scopul exploatării sexuale a fetelor”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

În acest caz au apărut tot felul de teorii ale conspirației, ba chiar că fetele ar trăi și ar fi ținute într-o altă țară de proxeneți. Niciuna dintre aceste acuzații nu a fost confirmată sau probată în vreun fel.