News

Alexandru Cumpănașu, pus sub protecția Jandarmeriei. Sunt copiii unchiului Alexandrei în pericol?

27.08.2019 | 15:24
Alexandru Cumpanasu pus sub protectia Jandarmeriei Sunt copiii unchiului Alexandrei in pericol

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a solicitat sprijinul autorităților după ce a fost amenințat de clanurile mafiote despre care acesta vorbește de câteva săptămâni. Cumpănașu spune că se teme pentru viața copiilor săi, fapt pentru care va beneficia de baza jandarmilor.

Alexandru Cumpănașu, amenințat de clanurile mafiote?

Acesta a postat pe Facebook un text în care explică motivele pentru care a făcut solicitarea respectivă la Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, politologul a precizat că lupta cu clanurile mafiote a devenit una extrem de dură și că e nevoit să se uite mereu peste umăr, că îi este teamă că oricând poate păți ceva, dar nu se va da bătut.

Cumpănașu a mai scris că a informat Parchetul General și MAI cu privire la amenințările primite recent. Acesta nu a vrut să dezvăluie numele celor care îi amenință viața, însă spune că organele de anchetă au fost informate cu privire la toate mesajele pe care le-a primit pe toate căile.

alexandru cumpănașu
Cumpănașu susține că este amenințat de interlopi. Sursa foto: Facebook Alexandru Cumpănașu

Familia lui Cumpănașu, păzită de jandarmi

„Dragi prieteni, pentru că mai mulți colegi m-au întrebat vă informez că am solicitat MAI asigurarea protecției mele și a familiei în această perioadă. Lupta cu clanurile mafiote din stat și din afara lui i-a făcut pe unii s-o ia razna și să mă amenințe pe mine și familia mea cu moartea dar și alte forme de amenințare”, a scris Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

„Am urmat calea legală și am informat Parchetul General și MAI care au dispus măsurile pe care le-au considerat necesar în funcție de informațiile predate dar și cele pe care aceștia le dețin. S-a încercat inițial propunerea ca Poliția să facă acest lucru însă am refuzat categoric pt că efectiv nu mai am încredere în această instituție. Motiv pentru care s-a recurs la jandarmerie”, a mai spus politologul.