News

Alexandru Cumpănașu, scandal cu Marian Ceaușescu: „Renunț la candidatură dacă aveți dreptate”- Video

02.09.2019 | 15:03
Alexandru Cumpanasu scandal cu Marian Ceausescu Renunt la candidatura daca aveti dreptate Video

Alexandru Cumpănașu a intrat în polemică cu celebrul protestatar Marian Ceaușescu. Unchiul Alexandrei Măceșanu i-a spus susținătorului mișcării #Rezist că va renunța la candidatura sa la alegerile prezidențiale cu o anumită condiție.

Alexandru Cumpănașu, circ total cu Marian Ceaușescu

Marian Ceaușescu a insinuat că tatăl lui Cumpănașu ar fi avut anumite funcții importante în stat, iar politologul i-a răspuns că se înșală, că este într-o mare confuzie. Acesta i-a zis că dacă dovedește contrariul, el va renunța la candidatura pentru Cotroceni. Cumpănașu l-a întrebat pe Ceaușescu ce va face dacă el are dreptate, recomandându-i să se lase de live-urile pe care acesta le face pe Facebook.

„Aveți un defect de cunoaștere. Tatăl meu a fost inginer zootehnist, nu a fost membru de partid. (…) Cred că îl confundați pe tata cu cel care a fost șef la Culte și nu are legătură cu familia mea. Hai să punem un pariu. Dacă nu aveți dreptate, renunțați la Facebook? Dumneavoastră, renunțați la Facebook? Eu renunț la candidatura mea dacă dumneavoastră aveți dreptate. Facem pariul ăsta?”, este răspunsul pe care i l-a oferit Cumpănașu lui Ceaușescu.

Gepostet von Ceausescu Marian am Montag, 2. September 2019

Cumpănașu vrea la Cotroceni

Alexandru Cumpănașu a anunțat că a început să strângă semnături pentru a candida la președinția României, asta după ce a negat că va face asta în repetate rânduri. Politologul din Olt a pornit într-o caravană AntiMafia în țară, unde va împărți tricouri cu numele său și sloganurile sale electorale.

Cumpănașu a intrat în conflict și cu jurnaliștii de la Libertatea, după ce un gazetar a scris un editorial în care a criticat candidatura acestuia spunând că politologul este „primul vierme care a ieșit din cadavrul Alexandrei”.

Recent, Cumpănașu a afirmat că George Maior i-a transmis că ar fi bine să nu candideze la preşedinţie şi să renunţe la lupta în cazul Caracal. Unchiul Alexandrei consideră că sfatul a fost unul prietenesc.