News

Alexandru Cumpănașu, scandal în direct cu psihologul Gabriel Diaconu: „Ce scuză penibilă poate fi asta”

05.08.2019 | 16:44
Alexandru Cumpanasu scandal in direct cu psihologul Gabriel Diaconu Ce scuza penibila poate fi asta

Dezbaterile despre cazul Caracal ating cote nemaivăzute. Unchiul tinerei ucise de Gheorghe Dincă, Alexandru Cumpănașu, s-a luat la harță cu psihologul Gabriel Diaconu, care comenta acest subiect într-o intervenție la Antena 3. Diaconu a spus că stat de drept înseamnă a respecta și drepturile suspectului de crime, căci altfel nu se va ajunge la adevăr.

Alexandru Cumpănașu, replici dure pentru psihologul Gabriel Diaconu

Psihologul a spus nici mai mult, nici mai puțin decât că până la o decizie definitivă a instanței, indiferent ce a recunoscut și ce probe s-au descoperit, Dincă se bucură de prezumția de nevinovăție, cu alte cuvinte. Cumpănașu s-a enervat extrem de tare și l-a întrebat pe Diaconu dacă i-a făcut cineva ceva lui Gheorghe Dincă, dacă a fost torturat de este apărat și victimizat.

Unchiul Alexandrei Măceșanu nu a înțeles deloc intervenția psihologului și i-a închis telefonul în nas, după ce acesta a spus că respectă considerațiile lui, dar respectă și Curtea Europeană de Justiție.

Avocatul Luizei crede că Gheorghe Dincă nu colaborează cu poliția de teamă să nu fie descoperite alte victime
Avocatul Luizei crede că Gheorghe Dincă nu colaborează cu poliția de teamă să nu fie descoperite alte victime *foto: facebook

„Nu poate să-mi spună mie monstrul ăsta că e obosit”

„Păi individul ăsta, monstrul ăsta spune că e obosit. Ce, l-a torturat cineva? L-a schingiuit cum a făcut el cu fetele alea? N-am înțeles ce scuză penibilă poate fi asta. Până la aflarea adevărului, el este cercetat și anchetat cu toate mijloacele legale. Nu poate să-mi spună mie că este obosit și noi să dăm dovadă de umanitate și săracului monstru să-i punem, eventual, și o pernă sub cap”, a replicat extrem de vehement politologul.

„Stimate domn, am multă considerație pentru poziția dvs. Pe de altă parte am multă considerație și pentru Curtea Europeană de Justiție”, a fost mesajului psihologului care l-a făcut pe Cumpănașu să întrerupă convorbirea brusc. Ancheta în cazul crimelor de la Caracal continuă în a patra zi de cercetări în zona casei mecanicului auto care a spus că după ce le-a omorât pe Luiza și Alexandra, le-a ars.