News

Alexandru Cumpănașu se îndoiește de rezultatele testului ADN în cazul Alexandra: „Inelul și lănțișorul de argint au fost găsite netopite”

03.08.2019 | 09:23
Alexandru Cumpanasu se indoieste de rezultatele testului ADN in cazul Alexandra Inelul si lantisorul de argint au fost gasite netopite
ADVERTISEMENT

Alexandru Cumpănașu ia în calcul contactarea specialiștilor internaționali după ce a primit rezultatele testului ADN în cazul Alexandra Măceșanu, fata dispărută și ucisă la Caracal. Unchiul adolescentei de 15 ani care a dispărut pe 24 iulie 2019 se îndoiește de comunicatul transmis aseară părinților de ministrul Justiției, după finalizarea examinării ADN-ului din oasele găsite în butoiul lui Dincă.

De ce se îndoiește Cumpănașu de rezultatele testului ADN în cazul Alexandra

Cumpănașu nu poate înțelege cum au fost găsite un lănțișor și un unel din aur ale fetiței în cenușa din butoi, în condițiile în care varianta oficială este că psihopatul a ars-o pe fată. Politologul a spus că după ce își va reveni din șocul veștii primite aseară va cere o expertiză internațională pentru rămășițele găsite în respectivul butoi.

ADVERTISEMENT

„Nu pot contesta rațional rezultatul IML până la proba contrară dar nu cred nimic din povestea construită în jur. Așteptăm și hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza. Inelul și lănțișorul de ARGINT au fost găsite netopite!!!!!!. Tot în acel recipient și arse în același timp la o temperatura URIAȘĂ”, este declarația lui Cumpănașu, scrie știrileprotv.ro.

test adn alexandra
Alexandru Cumpănașu, devastatat de durere, promite răzbunare. Sursa foto: captură Antena 3

„O caracatiță cu mulți golani care au nevoie de un țap ispășitor”

Cumpănașu continuă să creadă că la mijloc e vorba despre o caracatiță a mafiei și că Dincă este folosit drept țap ispășitor pentru ca adevărații vinovați să scape fără nicio pedeapsă.Când vărul meu le-a identificat acestea erau doar “afumate” dar ÎNTREGI. Aici avem de a face cu o caracatiță cu mulți golani care au nevoie de un țap ispășitor și oprirea discuției despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nici o șansă la viață”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT

Cumpănașu a spus că nu acceptă povestea cu arderea trupului și existența unui singur autor al crimei, dar acceptă rezultatele IML până la sosirea contraexpertizei internaționale.