News

Alexandru Cumpănașu și-a făcut publică diploma de Bacalaureat. Notele obținute de unchiul Alexandrei Măceșanu

25.09.2019 | 22:00
Alexandru Cumpanasu sia facut publica diploma de Bacalaureat Notele obtinute de unchiul Alexandrei Macesanu

Alexandru Cumpănașu le răspunde contestatarilor care îl acuză că ar minți în privința studiilor pe care susține că le are. Scos din minți de toate aceste atacuri la adresa sa,venite inclusiv din partea actualului ministru al Educației, Daniel Breaz, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra sechestrată, violată și cel mai probabil ucisă de Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, a publicat pe rețelele de socializare diploma sa de Bacalaureat.

Ce note a obținut Alexandru Cumpănașu

În documentul fotografiat de președintele Coaliției Națională pentru Modernizarea României și postat ulterior pe contul personal de Facebook sunt menționate atât mediile obținute de-a lungul celor patru ani de liceu, cât și notele fiecărei probe a examenului maturității.

Astfel, Alexandru Cumpănașu a absolvit cursurile liceului “Ioniţă Asan” din Caracal în anul 2000, cu media generală 8,77, în vreme ce Bacalaureatul l-a terminat cu 9,56, cea mai mică notă fiind la proba de Informatică, 8,70.

Aceasta este diploma de Bacalaureat a lui Alexandru Cumpănașu. Sursa foto: Facebook
Aceasta este diploma de Bacalaureat a lui Alexandru Cumpănașu. Sursa foto: Facebook

Mesajul postat de unchiul Alexandrei Măceșanu

Mizerie fără precedent a ministrului educației, pardon, a celui care se dă ministrul educației, în fapt, el uzurpând această calitate. În loc să se preocupe de faptul că peste 700.000 de copii din România nu au manualele până la această oră, că se apropie iarna și sunt sute de școli neaprovizionate cu lemne, consideră că cea mai importantă problemă a domniei sale e să mintă cu nerușinare, calomniindu-mă într-un mod ordinar. Penalul Breaz (care nu va mai fi deloc breaz după această postare) a îndrăznit să calomnieze un Prezidențiabil, mințind (probabil pentru că VOTCĂ – prietenii știu de ce) o țară întreagă. Acest individ, o rușine a Guvernului României, a afirmat că nu aș deține diplomă de bacalaureat.

O astfel de mârlănie se demontează așa: Băi, breazule, ai mai jos o fotografie a diplomei mele de bacalaureat. Ca să nu mai vorbim despre sutele de telefoane primite de colegii mei de la liceu cu care am râs pe seama nemerniciilor tale. Deci, eu am diploma de bacalaureat, da’ te informez că, în scurt timp, o să ai și tu O SURPRIZĂ. P.S: Echipelor de consultanți ai contracandidaților mei (care prin activitatea lor dovedesc “că au cu două clase mai mult decât trenul”), le transmit că Prezidențiabilul Alexandru Cumpănașu nu poate fi intimidat cu astfel de ticăloșii diletante și, ar fi indicat pe viitor, să vă pregătiți “să pansați” rănile care vor urma!“, este mesajul postat de Alexandru Cumpănașu, alături de fotografia diplomei sale de Bacalaureat.