News

Alexandru Cumpănașu surprinde: “M-a sunat domnul Iohannis”. Ce zice că a discutat cu preşedintele

30.08.2019 | 21:09
Alexandru Cumpanasu surprinde Ma sunat domnul Iohannis Ce zice ca a discutat cu presedintele

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a dezvăluit faptul că a vorbit cu președintele Klaus Iohannis, la câteva zile după izbucnirea scandalului din Caracal! Alexandru Cumpănașu a spus ce a vorbit atunci cu președintele României.

Alexandru Cumpănașu a vorbit cu Klaus Iohannis despre cazul Caracal

“Da, am discutat cu domnul Iohannis. Am avut o discuţie telefonică, la o săptămână după ce a început această nenorocire. L-am contactat pe preşedinte. Dânsul este foarte ocupat, în general. Nu ştiu ce face, dar este foarte ocupat şi nu am pus la îndoială faptul că este un om ocupat. Mi-am folosit dreptul de petiţionare, am trimis o petiţie pe adresa Preşedinţiei.

M-a sunat o domnişoară de acolo să mă roage să discut cu un consilier şi i-am spus că, din păcate, trecând prin CSAT, informaţiile pe care eu le deţin nu i le pot da unui consilier. Motiv pentru care la o zi sau două m-a sunat domnul Iohannis.

Alexandru Cumpănașu a vorbit cu Klaus Iohannis
Alexandru Cumpănașu a vorbit cu Klaus Iohannis

”A analizat până astăzi, când nu a făcut nimic”

A fost o discuţie foarte scurtă, de zece minute, în care efectiv i-am cerut ajutorul. Consideram că trebuie să ştie anumite informaţii care nu au ieşit la iveală. Vor ieşi probabil când le voi da eu. Este vorba despre implicarea unor persoane din zona politică, dar şi din zona structurilor de forţă. Domnia sa, prima dată, mi-a spus: “Condoleanţe”.

I-am transmis respectuos că familia şi noi nu avem nicio dovadă că este decedată. Domnia sa mi-a spus să ajustez mesajul cum consider. A fost o discuţie politicoasă. Domnul preşedinte, la fiecare solicitare făcută, mi-a zis că va analiza. A analizat până astăzi, când nu a făcut nimic”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe ALexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, după ce le-a luat la ocazie, la patru luni distanță între victime. Criminalul din Caracal a spus că a ars trupul Alexandrei Măceșanu, însă nu se știe ce s-a întâmplat cu trupul Luizei Melencu.