News

Alexandru Cumpănașu, tată pentru a patra oară! „ Încă un motiv în plus să lupt împotriva abuzurilor”

05.07.2020 | 10:52
Alexandru Cumpanasu tata pentru a patra oara  Inca un motiv in plus sa lupt impotriva abuzurilor
ADVERTISEMENT

Fostul candidat la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu a anunțat că se pregătește să devină tată pentru a patra oară!

A făcut lucrul acesta prin intermediul unei rețele de socializare. Cumpănașu nu a ezitat și a împărtășit cu toată lumea momentul fericit.

ADVERTISEMENT

„Voi fi din nou TATĂ ‼️❤Dragi prieteni și oameni care ne iubesc și vă iubim am plăcerea să vă anunț astăzi ca Simona, soția mea extraordinară va naște un băiețel peste aprox 3 luni‼️❤

Veste fericită pentru Alexandru Cumpănașu!

Nu am dorit să anunțăm mai devreme pt a trece perioada critică și pt a nu păți ca ultima dată. Dar Dumnezeu ne iubește și ni l-a dăruit acum pe Tudor Alexandru.

ADVERTISEMENT

Simona se afla in luna a-7-a și totul este în regulă cu bebe. Voi avea astfel 2 băieți și 2 fete. Sunt extrem de fericit‼️❤

Voi fi din nou TATĂ ‼️❤Dragi prieteni și oameni care ne iubesc și vă iubim am plăcerea să vă anunț astăzi ca Simona,…

Nai-post ni Alexandru Cumpanasu noong Sabado, Hulyo 4, 2020

Va purta numele tatălui meu care în ultimii 10 ani de viață a fost cel mai important sprijin pentru mine‼️❤ 

ADVERTISEMENT

Încă un motiv în plus să lupt împotriva abuzurior asupra copiilor noștri și pt a construi o societate mai bună pt ei‼️

Vă invit și pe voi să o faceți alăturându-va celor peste 23000 de români care s-au înscris în grupul STOP Abuzurilor împotriva romanilor: Alaturi de Cumpanasu”, a scris acesta pe pagina personală de Facebook

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că presa a scris la finalul anului că Alexandru Cumpănaşu a fost pus sub acuzare de DNA Constanţa pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA.

Cumpănaşu a precizat că a fost audiat de DNA Constanţa, la două zile după turul întâi al alegerilor prezidenţiale, dar susţine că a ”demontat în integralitate minciuna SNSPA, în fapt, a lui Remus Pricopie şi a unei mici găşti din jurul acestuia”.

ADVERTISEMENT
Tags: