Fotbal intern

Alexandru David a clarificat situaţia de la Dinamo! “Dacă nu apare o catastrofă, Rednic semnează luni”

13.10.2018 | 20:40
Alexandru David a clarificat situatia de la Dinamo Daca nu apare o catastrofa Rednic semneaza luni
ADVERTISEMENT

Alexandru David a clarificat situaţia de la Dinamo Bucureşti, după ce Claudiu Niculescu a părăsit sâmbătă echipa. Preşedintele clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare a susţinut că Mircea Rednic nu a semnat contractul, informaţie pe care antrenorul de 56 de ani a dezvăluit-o pentru FANATIK.

“În postura în care suntem acum, am luat această decizie şi ne-am asumat pata pe care am lăsat-o pe imaginea clubului. În judecata noastră, vom vedea dacă a fost corect sau nu, a contat interesul clubului. Mircea Rednic nu a semnat încă, mai sunt câteva detalii de pus la punct. 90% va fi antrenorul echipei. Prima discuţie cu Rednic am purtat-o vineri. Propunerea noastră este pentru doi ani. Obiectivul lui este accederea în play-off. Eu am încrederea că se va apropia de acest obiectiv. Dacă nu va exista o catastrofă, luni dimineaţă va semna contractul”, a declarat Alexandru David.

ADVERTISEMENT

Alexandru David a clarificat situaţia de la Dinamo: “M-am simţit vinovat”

Alexandru David a clarificat situaţia de la Dinamo şi a anunţat că a purtat o discuţie cu Claudiu Niculescu după ce au apărut primele informaţii conform cărora Mircea Rednic va semna cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. Preşedintele “câinilor” a precizat că nu are ce să-i reproşeze fostului atacant al echipei.

“La Claudiu Niculesu era o clauză decentă şi îi mulţumesc ca a înţeles acest lucru. Îmi cer scuze. Nu am ce să-i reproşez lui Claudiu. Pentru Dinamo s-au aliniat planetele şi a fost un moment nefast pentru Claudiu. M-am simţit vinovat că aveam discuţii cu Rednic. Din acest motiv m-am întâlnit azi-noapte cu el, după ce au apărut informaţiile din presă. În aceste 20 de zile, prin pârghiile mele, l-am sprijint. A fost o decizie foarte grea. Nu a fost corect că a aflat din ziare”, a mai precizat preşedintele lui Dinamo Bucureşti.

ADVERTISEMENT
Alexandru David a clarificat situaţia de la Dinamo. Când va semna Mircea Rednic
Alexandru David a clarificat situaţia de la Dinamo. Când va semna Mircea Rednic