Fotbal intern

Alexandru David a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo! “Să se ducă la croitorie”

02.11.2018 | 20:51
Alexandru David a dat de pamant cu jucatorii lui Dinamo Sa se duca la croitorie

Alexandru David a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo după ce formaţia antrenată de Mircea Rednic a fost eliminată de Csikszereda în optimile de finală ale Cupei României. După ruşinea de la Miercurea Ciuc, conducătorii echipei au decis să-i dea afară pe Gicu Grozav, Kino Delorge și Teddy Mezague.

Preşedintele “câinilor” a comentat situaţia de la club şi le-a transmis un avertisment jucătorilor antrenaţi de Mircea Rednic după ce echipa a fost eliminată din Cupa României“Nu am putut să gândesc nimic până dimineața. După meciul de ieri a fost mai repede să reziliem contractele. A venit rândul lor. Am schimbat antrenori, acum e rândul jucătorilor. Niciodată nu e vina lor. De această dată a fost vina lor. A fost bătaie de joc. Doar cu magazionerul pe bancă trebuia să fie câștigat meciul. Trebuia Mircea Rednic să-i învațe pe jucători să bată un penalty? Am jucat cu o echipă de Liga 3. Cupa României a fost un obiectiv important pentru noi. Dacă e presiunea prea mare, să meargă la croitorie, să se angajeze. Acolo nu e presiune”, a declarat Alexandru David pentru o televiziune de sport.

Alexandru David a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo după umilinţa din Cupa României

Alexandru David a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo şi a susţinut că a vorbit vineri dimineaţă cu Gicu Grozav şi Kino Delorge, jucători care au părăsit formaţia după umilinţa din Cupa României. Preşedintele formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare a susţinut că fotbalistul belgian i-a transmis că nu poate să bată penalty-uri.

“Au o problemă neuronală dacă au vrut să se răzbune pe cineva. Unde vor mai juca ei dacă vor continua aşa? Vor fi jucătorii care au îngropat Dinamo. Gicu Grozav şi-a bătut joc, i-am spus-o azi dimineaţă. Mi-a explicat că se mai bat aşa penalty-urile. Ce a vrut el să demonstreze atunci? Dacă băteam, el credea că sărim pe garduri? Nu există nicio justificare pentru felul în care a executat penalty-ul. Toată lumea a pus presiune ca Gicu Grozav să fie adus la echipă, acum suntem criticaţi. Nu poţi să fii liderul echipei când faci aşa ceva. Le-am urat succes şi ne-am strâns mâna. Delorge a fost dorit foarte mult de Florin Bratu. I-am fost ghid când a venit prima oară în Bucureşti. I-am spus că se va adapta la echipă. Azi dimineaţă s-a uitat în ochii mei şi mi-a spus că nu poate bate penalty-uri. Nu poţi să baţi penalty-uri, atunci la revedere. Nu mai urmează nimeni. Katsikas şi Gomelt vor fi evaluaţi până la iarnă”, a mai precizat oficialul lui Dinamo.

Alexandru David a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo după umilinţa din Cupa României
Alexandru David a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo după umilinţa din Cupa României