Fotbal intern

Alexandru David, despre împăcarea lui Negoiţă cu Rednic: “Au pus Dinamo deasupra unor orgolii personale”

15.10.2018 | 22:01
Alexandru David despre impacarea lui Negoita cu Rednic Au pus Dinamo deasupra unor orgolii personale
ADVERTISEMENT

Alexandru David, preşedintele lui FC Dinamo Bucureşti, a luat parte la conferinţa de presă în care Mircea Rednic a fost prezentat ca noul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare. Acesta a lăudat modul în care “Puriu” şi Ionuţ Negoiţă au îngropat securea războiului şi au ales să lucreze împreună pentru binele clubului.

“Mă bucur că într-o perioadă destul de complicată sunt în postura să pot anunţa că din această dimineaţă noul antrenorul e domnul Mircea Rednic. Îi mulţumescu pt că a acceptat să vină alături de noi şi să ne ajute să ieşim din această zonă complicată.

ADVERTISEMENT

Alexandru David a povestit cum s-au împăcat Rednic şi Negoiţă

Îi urez bun venit. Odată ce ne-a spus că e nevoie ca acest club să se susţină financiar şi că trebuie să ne calibrăm lucrurile astfel incat să nu fie nevoie de intervenţia cuiva din exterior pentru a-l redresa, decizia dânsului în acest club este aproape spre zero. El intervine doar la rugămintea mea, când contractăm cheltuieli pentru club care pot afecta un cash-flow previzionat.

Alexandru David despre împăcarea lui Negoiţă cu Rednic. Preşedintele lui Dinamo dă mâna cu noul antrenor al clubului în cofnerinţa de presă în care a fost prezentat oficial
Alexandru David despre împăcarea lui Negoiţă cu Rednic. Preşedintele lui Dinamo dă mâna cu noul antrenor

Clubul se autofinanţează, iar deciziile aparţin unui grup de oameni care se regăsesc în funcţii de conducere. Atât domnul Negoiţă, cât şi domnul Rednic au lăsat toate lucrurile deoparte şi au pus Dinamo deasupra unor orgolii personale. Într-un moment extrem de delicat pentru Dinamo au pus interesele clubului deasupra”, a declarat preşedintele David.

ADVERTISEMENT

Reconcilierea dintre Rednic şi Negoiţă a venit, conform spuselor lui David, pe fondul problemelor pe care clubul Dinamo le are în acest moment şi din dorinţa amândurora de a redresa echipa.