Fotbal intern

Alexandru David, despre şansele ca Salomao să ajungă la FCSB. “Fantoma lui Becali nu o să dispară niciodată!”

03.10.2018 | 13:06
Alexandru David despre sansele ca Salomao sa ajunga la FCSB Fantoma lui Becali nu o sa dispara niciodata
ADVERTISEMENT

Alexandru David a vorbit despre ce şanse sunt ca Diogo Salomao să ajungă la FCSB în pauza competiţională din iarnă. Lusitanul în vârstă de 30 de anu va intra în ultimele şase luni de contract, iar oferta venită din partea “câinilor” nu a fost pe placul lui. Oficialii din “Ştefan cel Mare” doresc să îi mărească salariul cu 1.000 de euro pe lună, iar mijlocaşul nici nu a vrut să audă.

Astfel, şansele ca Diogo Salomao să semneze din postura de jucător liber de contract în iarnă sunt mari. Gigi Becali l-a remarcat pe portughezul lui Dinamo în perioada când Florin Bratu a ales să nu se mai bazeze pe serviciile lui. “Nu am nimic cu Bratu, dar când îl laşi rezervă pe cel mai bun sau aproape cel mai bun mijlocaş din România, asta se întâmplă”, a spus Gigi Becali după meciul pierdut de Dinamo cu Iaşi.

ADVERTISEMENT

Şanse mici ca Salomao să ajungă la FCSB

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, susţine că nu există posibilitatea ca Diogo Salomao să ajungă la FCSB şi a lansat un nou atac la adresa lui Gigi Becali. “Fantoma lui Gigi Becali nu o să dispară niciodată din preajma stadionului Dinamo sau a fotbalului românesc. Nu se pune problema ca Salomao să ajungă la FCSB. Becali are în fiecare săptămână un jucător preferat, pe care-l vrea. Ne-am obişnuit cu asta. Acum văd că a zis că Nistor nu are unde să joace la FCSB. Ăsta ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru Dan Nistor şi pentru orice jucător dorit de FCSB. Este o capcană în care ar fi putut cădea. Becali aduce mereu jucători şi spune că sunt cei mai buni, dar după câteva luni spune că nu mai sunt buni şi îi aruncă precum o măsea stricată”, a spus Alexandru David la Pro X.

Bucuria lui Diogo Salomao pentru un gol înscris într-un meci al lui Dinamo
Diogo Salomao şi Daniel Popa se bucură după o victorie a lui Dinamo
Tags: