Fotbal intern

Alexandru David, înjurat de suporteri la prezentarea lui Niculescu! Foto şoc: ce bannere au afişat

24.09.2018 | 11:55
Alexandru David injurat de suporteri la prezentarea lui Niculescu Foto soc ce bannere au afisat
ADVERTISEMENT

Preşedintele lui FC Dinamo Bucureşti, Alexandru David, a fost înjurat de suporteri la prezentarea lui Claudiu Niculescu în funcţia de antrenor al clubului din Ştefan cel Mare. În timp ce noul tehnician susţinea conferinţa de presă, fanii clubului se auzeau de afară, în timp ce îl înjurau pe David.

”Este opinia lor, sunt liberi să şi-o exprime, nu i-a constrâns nimeni niciodată. Le vom răspunde prin rezultate”, a fost unica reacţie a preşedintelui clubului în timpul conferinţei de presă, în timp ce suporterii se auzeau scandând de afară.

Suporterii lui Dinamo l-au înjurat pe Alexandru David

Nici Ionuţ Negoiţă nu a scăpat de furia fanilor, care au afişat două bannere, ce pot fi vizualizate în galeria foto. Şi patronul clubului a fost înjurat de către suporterii ce l-au susţinut pe noul tehnician , Claudiu Niculescu. Acesta a fost aplaudat în momentul în care a ieşit din sala de conferinţă şi a mers să conducă primul antrenament al echipei.

“Clau-gol” a anunţat încă de la prima conferinţă susţinută ca antrenor al clubului Dinamo că primul lucru pe care vrea să-l realizeze este să readucă fanii alături de club, apoi vrea să ducă echipa în play-off-ul Ligii 1 Betano: “În primul rând, cel mai important obiectiv pe termen scurt e să readucem suporterii la stadion. Ştiu ce înseamnă suporterii lui Dinamo, ştiu foarte bine că pot influenţa jocul echipei.

Când încurajează echipa sunt cei mai frumoşi din România, nu are rost să o repet pentru că o tot spun de 20 de ani. Ne vom gândi cu mare seriozitate la meciul de mâine, după care vom lua fiecare meci în parte. Obiectivul în acest sezon e play-off-ul, e şi normal”, a declarat Claudiu Niculescu.

Alexandru David, înjurat de suporteri la prezentarea lui Niculescu. Preşedintele clubului este fotografiat la biroul său
Alexandru David, înjurat de suporteri la prezentarea lui Niculescu. Preşedintele lui Dinamo a fost ţina fanilor clubului

Suporterii lui Dinamo au scandat împotriva lui Alexandru David şi Ionuţ Negoiţă, iar la finalul cofnerinţei l-au aplaudat pe Niculescu.

Citeşte şi:

  • Claudiu Niculescu şi-a ales staff-ul la Dinamo! Cu cine va lucra în “haită”
  • Ionel Dănciulescu, implorat să rămână la Dinamo: “Ore întregi am încercat să-l convingem”