Fotbal intern

Alexandru David, președintele lui Dinamo îl ironizează pe Miriuță! “Uruguay și Paraguay, preferații lui”

22.09.2018 | 21:59
Alexandru David presedintele lui Dinamo il ironizeaza pe Miriuta Uruguay si Paraguay preferatii lui

Alexandru David, președintele lui Dinamo continuă pe toate planurile războiul din Ștefan cel Mare și  îl ironizează acum pe Vasile Miriuță! Șeful câinilor n-a ratat ocazia și i-a răspuns antrenorului care a declarat că în vestiar există doi jucători care „au linie directă” cu conducerea. Miriuță a precizat că și el a fost lucrat la rândul lui pe aceeași filieră și că nu îl miră ceea ce pățește acum Florin Bratu, actualul tehnician al dinamoviștilor

“Da, sunt doi jucători. E vorba de Uruguay și Paraguay, preferații lui Vasile Miriuță, a declarat Alexandru David pentru Gazeta Sporturilor, președintele dinamoviștilor făcând aluzie la nemulțumirile acumulate de jucători în timpul mandatului lui Miriuță la Dinamo. Astfel, s-a scris atunci că echipa lucra cu precădere la ședințele de pregătire exercițiul clasic, Uruguay – Paraguay, ceea ce presupunea împărțirea lotului în două echipe care jucau fotbal la liber.

Alexandru David, președintele lui Dinamo îl ironizează pe Miriuță! Vasile Miriuta in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 19 noiembrie 2017. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Antrenamentele lui Vasile Miriuță au fost contestate de actualul președinte al dinamoviștilor, alexandru David

Alexandru David, președintele lui Dinamo îl ironizează pe Miriuță!

“Unii jucători au fir direct cu cei din conducere. Nu le dau numele, dar sunt acolo încă vreo doi. Când se întâmplă ceva, ei ştiu dinainte. Sunt convins că aşa mi s-a întâmplat şi mie. Aşa a fost şi la Bratu. Se ştia că pleacă şi cam asta a fost aseară”, declara Vasile Miriuță despre ultimele evenimente din Ștefan cel Mare.

Vasile Miriuță a semnat cu Dinamo pe 20 februarie 2017 și a fost îndepărtat de la echipă în luna februarie. 12 partide a prins în campionat Miriuță alături de câini. A reușit să câștige de șase ori, a remizat de două ori și a fost învins în alte patru partide. Conducerea nu a fost mulțumită deloc de prestația echipei și a luat decizia de a-l înlocui pe Miriuță. CFR Cluj, ASA Târgu Mureș și Concordia Chiajna sunt celelalte formații pe care Vasile Miriuță le-a mai antrenat în trecut în Liga 1 Betano.

16 goluri în 12 meciuri în Liga 1 Betano a marcat Dinamo pe vremea lui Miriuță