Fotbal intern

Alexandru David, prima reacţie după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj. “Nu ne trimiteţi la morgă!”

09.10.2018 | 15:30
Alexandru David prima reactie dupa ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj Nu ne trimiteti la morga

FC Botoşani s-a impus în faţa celor de la FC Dinamo Bucureşti, scor 2-0, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, iar Alexandru David, preşedintele grupării din “Ştefan cel Mare”, a oferit o primă reacţie în legătură cu situaţia echipei pregătite de Claudiu Niculescu.

Preşedintele formaţiei Dinamo Bucureşti a vorbit pentru prima dată după eşecul de la Botoşani şi după ce “câinii” au ajuns pe locul 12 în clasamentul Ligii 1 Betano. Acesta susţine că nu este haos la formaţia din “Ştefan cel Mare” şi că jucătorii nu vor fi daţi afară în pauza competiţională din iarnă.. Mai mult, Alexandru David este sigur că Claudiu Niculescu are la dispoziţie un lot de play-off şi că o să se vadă valoarea jucătorilor.

Prima reacţie a lui Alexandru David după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj

“Nu e niciun haos la Dinamo, nu există nici epurări, că nu suntem în vreo închisoare! Jucătorii nu vor fi dați afară. Există încredere între noi, iar Dinamo are lot de primele 6. Cât timp va exista încredere că putem ajunge în play-off, vom lupta pentru acest lucru. Suntem doar într-o pasă proastă. Vom trece peste ea, suntem siguri cu toții. Avem lot de play-off, trebuie să se vadă valoarea echipei! Programul echipei e făcut din timp, clar, de la început a fost stabilit să se meargă cu avionul și să se revină cu autocarul de la Botoșani. E de muncă, e clar, fiindcă Dinamo nu are cum să fie vreodată pe locul 12. Dar e numai o pasă proastă. Nu ne trimiteți la morgă, că nu e cazul. Dinamo va reveni mai puternică după această pauză. Echipa trebuie să-și recapete încrederea în propriile forțe”, a declarat Alexandru David pentru gsp.

Jucătorii de la FC Dinamo Bucureşti au fost surprinşi la ieşirea pe teren înaintea meciului cu FC Botoşani
Jucătorii formaţiei FC Dinamo Bucureşti înaintea partidei de la Botoşani

În primele 11 etape din Liga 1 Betano, Dinamo Bucureşti a adunat 11 puncte. Gruparea din “Ştefan cel Mare” a bifat 3 victorii, 2 egaluri şi 6 înfrângeri şi se află pe poziţia a 12-a.

Tags: