Fotbal intern

Alexandru David, prima reacție după ce s-a aflat că vrea să plece de la Dinamo. “Am discutat cu Ionuț Negoiță!” Ce regret are

07.03.2019 | 18:44
Alexandru David prima reactie dupa ce sa aflat ca vrea sa plece de la Dinamo Am discutat cu Ionut Negoita Ce regret are

Alexandru David a primit o ofertă din partea  lui Robert Negoiță de a lucra la Primăria Sectorului 3, informație dezvăluită de FANATIK, iar președintele lui Dinamo București a confirmat că a discutat cu Ionuț Negoiță în legătură cu dorința sa de a pleca de la gruparea din Ștefan cel Mare.

Alexandru David a oferit o primă reacție despre plecarea lui de la Dinamo

Cel care a ocupat postul de președinte al lui Dinamo în ultimii trei ani susține că a avut emoții în momentul în care a discutat cu Ionuț Negoiță în momentul în care l-a anunțat că dorește să plece, dar că nu a luat o decizie finală.

“Nu e nimic bătut în cuie… Am discutat cu Ionuț Negoiță, dar nu am luat nicio decizie până acum. Eu sunt în acest grup, lucrez aici de mai bine de 11 ani și este evident că am avut emoții când am vorbit despre asta. A rămas ca să mă mai gândesc și el, dar să se gândească și domnul Ionuț Negoiță. O să mai vorbim săptămânile următoare. Mie de fel nu îmi place să plec pe vreme de furtună. Mie îmi place să fiu pe punte pe vreme de furtună. O să vedem. Regret că nu am reușit să am performanțe mai notabile în perioada petrecută la Dinamo. Rednic este în momentul de față manager general și antrenor și pe partea administrativă sunt destui oameni buni care pot face ca postul de președinte să nu aibă o importanță așa mare. Domnul Bălănescu este unul dintre cei mai bine pregătiți oameni din fotbalul românesc, iar eu am cunoscut foarte mulți”, a spus Alexandru David la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport TV.

Alexandru David într-o conferință de presă susținută la Dinamo

Cine ar putea să îl înlocuiască pe Alexandru David

Dacă Alexandru David va decide să plece la Primăria Sectorului 3 și să o lase pe Dinamo, atunci gruparea patronată de Ionuț Negoiță va avea un nou președinte executiv. FANATIK a dezvăluit că cel care ar urma să îl înlocuiască pe Alexandru David este Bogdan Bălănescu, actualul sector general al dinamoviștilor.

Pe lista lui Ionuț Negoiță s-a aflat și Dani Coman, actualul președinte al echipei Astra Giurgiu. Însă, fostul portar de la Rapid și echipa națională a României nu dorește să plece de la gruparea finanțată de Ioan Niculae. Informația a fost anunțată de publicația noastră pe 31 ianuarie 2019.