Fotbal intern

Alexandru David își asumă eșecul pentru ratarea play off-ului! „Lăsați-l pe Rednic să pregătească titlul”

20.02.2019 | 12:06
Alexandru David isi asuma esecul pentru ratarea play offului Lasatil pe Rednic sa pregateasca titlul
ADVERTISEMENT

Președintele dinamoviștilor, Alexandru David și-a asumat eșecul pentru ratarea play off-ului! Șeful grupării din Ștefan cel Mare spune că un singur lucru i-a lipsit lui Rednic pentru a intra în play off. „Nu putea să repare într-o lună ce am stricat într-o jumătate de sezon. Mircea nu are nicio vină. Un om nu poate să facă minuni peste noapte. Sau, dacă vreți, doar Mircea Rednic ar fi putut să o facă, dar cu o singură condiție. Să îi întindă o mână de ajutor Zeița Fortuna. Nu a fost cazul”, a declarat David pentru GSP.

Alexandru David își asumă eșecul și spune și motivele pentru care pe banca tehnică s-au perindat 3 antrenori în acest sezon. „Întotdeauna responsabilitatea este a conducătorului, deci a mea. La rece, explicațiile sunt destul de cristalizate în acest moment. Legat de instabilitatea de pe banca tehnică, lucrurile sunt discutabile. Florin Bratu a plecat în momentul în care a pierdut din mână vestiarul total. Claudiu a plecat pentru că mi-a fost clar că sezonul era compromis chiar din acel moment. Nu aveam cum să ratez șansa de a-l aduce pe Mircea Rednic pentru a începe reconstrucția. Nu puteam să mai pierd timp prețios”, a mai spus David.

ADVERTISEMENT
Alexandru David, scut în fața lui Rednic! Mircea Rednic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 17 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic a anunțat că vrea să intre în play off când a semnat cu Dinamo

Alexandru David, scut în fața lui Rednic!

Alexandru David a lansat și un atac la adresa fostelor glorii din Ștefan cel Mare. „Rednic este singurul dinamovist care a venit la greu cu sufletul deschis. De la restul dinamoviștilor primim doar sfaturi. Am podul plin de sfaturi. Unul singur a avut curajul să-și suflece mânecile și să se apuce de treabă, iar acela este Rednic.  Credeți că există 15-20 de dinamoviști, oameni pe care clubul i-a ajutat, care ar putea să riște 300.000 de euro fiecare, astfel încât să cumpere clubul și să facă ei treaba mai bine? Că teoretic se pricep. Eu vă spun că nu există. De ce nu o fac? Pentru că nu vrea nimeni să riște. E mai comod să stai pe margine și să fii nemulțumit. Uite că Rednic o face”, a adăugat David.

  • 11 este locul ocupat de Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano