Fotbal international

Alexandru Deaconu, delegat la Bayern Munchen – Liverpool, meci din optimile de finală ale Champions League

11.03.2019 | 14:04
Alexandru Deaconu delegat la Bayern Munchen  Liverpool meci din optimile de finala ale Champions League
ADVERTISEMENT

Alexandru Deaconu (47 de ani), cel care ocupă în prezent postul de vicepreședinte al CCA (Comisiei Centrale a Arbitrilor), a fost delegat la meciul pe care Bayern Munchen îl va juca împotriva celor de la Liverpool, din returul optimilor de finală ale Champions League, anunță prosport.

Alexandru Deaconu, delegat la Bayern Munchen – Liverpool

Partida dintre Bayern Munchen și Liverpool se va juca miercuri, 13 martie, de la ora 22.00, iar Alexandru Deaconu va fi observator. Fostul arbitru în vârstă de 47 de ani va superviza o brigadă din Italia, care o să fie condusă la centru de Daniele Orsato. Acesta o să fie ajutat de asistenții Lorenzo Manganelli și Fabiano Prato, în timp ce Marco Di Bello o să fie arbitru de rezervă.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Alexandru Deaconu este delegat la meciuri importante. Acesta a fost observator în sezonul precedent la duelul dintre Ajax și Lyon din semifinalele Europa League, la Napoli – Real Madrid, din optimile de finală ale Champions League, la Real Madrid -Juventus (sferturile de finală ale Champions League).

Alexandru Deaconu în perioada în care arbitra în Liga 1 Betano

Alexandru Deaconu a fost delegat și la partide din grupe

Alexandru Deaconu a participat și la mai multe meciuri în grupele competițiilor europene din postura de observator. Acesta a fost delegat la Celtic – Barcelona, Celta Vigo – Ajax și Dinamo Zagreb – Juventus.

ADVERTISEMENT

Alexandru Deaconu este un fost arbitru român născut pe data de 3 martie 1972. A debutat în Liga 1 Betano pe data de 11 septembrie 2000, atunci când a arbitrat partida dintre Astra Ploiești și FC Universitatea Craiova. A devenit arbitru FIFA în 2005, iar primul său meci internațional a fost FK Khazar Lankaran și Nistru Otaci, în preliminariile Cupei UEFA, pe 28 iulie 2005.