Life

Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică, împlinește trei ani. Ce mesaj au postat cei doi de ziua micuțului

Alexandru, băiatul Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică, își aniversează ziua de naștere. Micuțul a venit pe lume în urmă cu 3 ani, în data de 13 mai.
13.05.2022 | 20:12
Alexandru fiul Laviniei Pirva si al lui Stefan Banica implineste trei ani Ce mesaj au postat cei doi de ziua micutului
Lavinia Pîrva, mesaj pentru aniversarea fiului său, Alexandru. Ce a postat Ștefan Bănică. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și soțul ei, prezentatorul de la Dancing on ice: Vis în doi, au postat mesaje emoționante în mediul online, unde le-au arătat urmăritorilor cum petrec această zi importantă din viața de părinți.

Lavinia Pîrva, mesaj pentru aniversarea fiului său, Alexandru. Ce a postat Ștefan Bănică

Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică, împlinește trei ani. Cântăreața care a făcut parte din trupa Spicy este mândră de băiatul său despre care spune că este cel mai frumos cadou pe care-l putea primi.

ADVERTISEMENT

„13 Mai, ziua în care Dumnezeu ne-a oferit cel mai frumos dar posibil. Bucuria de a fi părinții lui Alexandru!

La mulți ani, puiuțul nostru drag, astăzi împlineșți 3 ani și îți dorim să fii sănătos, înțelept și ocrotit în tot ce vei alege să faci în viață !

ADVERTISEMENT

Te iubim enorm și îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să- ti fim părinți!”, a scris frumoasa brunetă pe Instagram, alături de o filmare în care micuțul cântă la pian.

Soția lui Ștefan Bănică a distribuit și câteva videoclipuri din curtea casei lor. Vedeta a amenajat spațiul verde pentru petrecerea aniversară a fiului său, care a avut parte de o zi cu totul specială, cu cadouri și pictură pe față.

ADVERTISEMENT
Alexandru a împlinit 3 ani
Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și Ștefan Bănică, a împlinit 3 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Alexandru, urăre specială de la Ștefan Bănică

Baloanele colorate, atmosfera de distracție și tortul au fost ingredientele care nu au lipsit de la eveniment. În plus, băiatul Laviniei Pîrva și a celebrului artist s-a bucurat de compania altor copii, care i-au urat toate cele bune.

„Alexandru = 3 ani”, este mesajul simplu și la obiect postat de Ștefan Bănică, în dreptul unei imagini cu mesajul La mulți ani, realizat din baloane albastre, în limba engleză.

ADVERTISEMENT

Urările și comentariile nu au încetat să apară din partea fanilor din mediul online. Internauții au fost alături de cele două vedete, care se bucură din plin de rolul de părinți.

ADVERTISEMENT