Fotbal intern

Alexandru Grigoraş, show în SSC Farul – ACS Poli Timişoara 4-1! Ce a reuşit căpitanul constănţenilor!

04.08.2018 | 15:17
Alexandru Grigoraş, show în SSC Farul - ACS Poli Timişoara 4-1

Alexandru Grigoraş, show în SSC Farul – ACS Poli Timişoara 4-1. Fiul lui Petre Grigoraş a avut o prestaţie de excepţie în primul meci al constanţenilor în noul sezon din Liga 2. Bănăţenii au deschis scorul, însă formaţia antrenată de Ionel Ganea s-a prăbuşit în a doua repriză a meciului.

Octavian Drăghici a marcat primul gol al meciului, în minutul 34, după ce a executat perfect o lovitură liberă. Pe finalul primei reprize, Alexandru Grigoraş, căpitanul lui SSC Farul, a egalat dintr-un penalty. După pauză, atacantul de 29 de ani a reuşit să mai înscrie de trei ori, în minutele 65, 76 şi 82.

Alexandru Grigoraş, show în SSC Farul – ACS Poli Timişoara 4-1

Alexandru Grigoraş, show în SSC Farul – ACS Poli Timişoara 4-1. La finalul meciului, căpitanul constănţenilor a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii echipei care au făcut deplasarea la Ovidiu. Formaţia de la malul Mării Negre a primit permisiunea de a juca meciurile din Liga 2 pe stadionul celor de la Viitorul.

La finalul meciului jucat la Ovidiu, Ion Barbu, antrenorul lui SSC Farul, şi-a lăudat jucătorii, dar a anunţat că mai este mult de lucru la echipă. “Le mulţumesc jucătorilor pentru dăruire. Băieţii s-au autodepăşit. Le mulţumesc şi oamenilor care ne-au susţinut din tribune. Înainte de meci m-a întrebat un prieten, Barbone, ce faceţi azi, şi i-am răspuns că vom bate cu 3-1. A fost 4-1, cu atât mai bine. Meciul a fost echilibrat, dar nu am cedat. Pentru început este bine, dar avem mult de lucrat”, a declarat Ion Barbu.

SSC Farul a fost ajutată de Gică Hagi

Gică Hagi şi-a dat acceptul ca SSC Farul să dispute meciurile de pe teren propriu în baza de la Ovidiu. O comisie a Federaţiei Române de Fotbal a inspectat săptămâna trecută stadionul “Farul”, însă nu a putut fi omologat din cauza stării în care a ajuns arena constănțeană. M-a sunat Hagi și mi-a spus că și-a dat acceptul ca SSC Farul să joace primul meci din Liga a 2-a, cel cu Timișoara, pe stadionul central din cadrul bazei Academiei Viitorul. Stadionul nostru e omologat de LPF pentru meciurile din Liga 1 și de FRF pentru Youth League și meciurile de juniori. Vom vedea ce trebuie să facem fiecare ca să fie omologat și pentru Liga a 2-a. Îl vom pune la dispoziție fără probleme”, a declarat Paul Peniu, președintele Academiei Gheorghe Hagi.

Fanii lui SSC Farul au decis să-i mulţumească lui Gică Hagi printr-un mod special. La finalul meciului cu ASC Poli Timişoara, suporterii au strâns gunoaiele din tribune, după modelul spectatorilor japonezi de la Campionatul Mondial 2018.

Rezultatele primei etape din Liga 2

Aerostar Bacău – Pandurii Târgu Jiu 0-1

CS Mioveni – Academica Clinceni 2-1

Dacia Unirea Brăila – Ripensia Timişoara 1-2

Energeticianul – Luceafărul Oradea 4-1

FC Argeş Piteşti – CS Baloteşi 2-0

Farul Constanţa – Poli Timişoara 4-1

Alexandru Grigoraş, show în SSC Farul - ACS Poli Timişoara 4-1
Alexandru Grigoraş, show în SSC Farul – ACS Poli Timişoara 4-1