Sport

Alexandru Ioniță a explicat de ce nu se poate uita la meciurile din Conference League. Motivul haios pentru care are interzis la West Ham – FCSB și Ballkani – CFR Cluj

Rapidist convins, Alexandru Ioniță recunoaște că nu crede că va putea vedea meciurile rivalelor CFR Cluj și FCSB din Conference League.
08.09.2022 | 16:58
Alexandru Ionita a explicat de ce nu se poate uita la meciurile din Conference League Motivul haios pentru care are interzis la West Ham  FCSB si Ballkani  CFR Cluj
Alexandru Ioniță a explicat de ce nu se poate uita la meciurile din Conference League. Motivul haios pentru care are interzis la West Ham - FCSB și Ballkani - CFR Cluj. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În timp ce FCSB și CFR Cluj se pregătesc pentru debutul în grupele UEFA Europa Conference League, Rapid se pregătește pentru meciul cu FC U Craiova 1948 din etapa a 10-a din SuperLiga. La conferința premergătoare jocului de la Tg. Jiu, Alexandru Ioniță a vorbit despre partidele celor două formații românești din cupele europene.

De ce nu se poate uita Alexandru Ioniță la meciurile pe care FCSB și CFR Cluj le joacă în grupele Conference League

Joi, 8 septembrie, CFR Cluj are meci la Ballkani, de la ora 19:45, în timp ce FCSB joacă pe terenul lui West Ham, începând cu ora 22:00. Întrebat dacă va urmări partidele rivalelor Rapidului, Alexandru Ioniță a dat un răspuns amuzant.

ADVERTISEMENT

Superstarul giuleștenilor a declarat că ar vrea să vadă cele două confruntări europene, dar nu crede că i se va „permite” să se uite la televizor la ora la care joacă FCSB și CFR Cluj.

(dacă se va uita la meciurile CFR-ului și FCSB-ului) Nu. Nu am cum. Nu mă lasă baiatul. Încerc, eu aș vrea să mă uit, dar de fiecare dată când dau pe meci, el vrea pe desene.

ADVERTISEMENT

O să fie cam greu. Deplasarea FCSB-ului este și mai grea, dar și mai frumoasă”, a spus Alexandru Ioniță, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC U Craiova 1948.

Rapid, lider în SuperLiga. Ce spune Adrian Mutu despre șansele la titlu

După nouă etape în campionat, Rapid e pe primul loc în SuperLiga. Giuleștenii au 21 de puncte, cu nouă mai multe decât CFR Cluj și cu 14 mai multe decât FCSB. Cu toate acestea, Adrian Mutu este precaut și nu crede că echipa sa a devenit principala favorită la câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

„Nu ne-a fost ușor să ajungem sus, ne va fi foarte greu să ne menținem acolo, dar încercăm să o facem cât mai mult posibil.

Este devreme să vorbim despre favoritele la titlu. Favorite rămân primele 3 echipe de anul trecut (n.r. – CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova). 

ADVERTISEMENT

Obiectivul nostru este play-off-ul, chiar dacă suntem pe primul loc rămânem cu picioarele pe pământ. Luptăm, ținem cu dinții de această poziție, dar principalul obiectiv este calificarea în play-off”, a declarat antrenorul alb-vișiniilor.

ADVERTISEMENT