Fotbal intern

Alexandru Ioniță, afectat de situația de la Craiova: “Mi-am pierdut încrederea. Mai jos de atât nu aveam unde să fiu”

01.11.2019 | 10:28
Alexandru Ionita afectat de situatia de la Craiova Miam pierdut increderea Mai jos de atat nu aveam unde sa fiu
ADVERTISEMENT

Alexandru Ioniță a reușit să marcheze primul gol pentru Universitatea Craiova, în meciul de Cupă câștigat la Voluntari. La finele jocului, mijlocașul ce evoluează în acest sezon sub formă de împrumut în Bănie recunoaște că moralul său a fost scăzut în ultima perioadă, dar speră să poate reuși să revină la forma ce i-a adus transferul la CFR Cluj.

Alex Ioniță începe să accepte situația de la Craiova

Alexandru Ioniță a ajuns în această vară la Universitatea Craiova, sub formă de împrumut de la CFR Cluj. După ce n-a reușit să prindă multe minute în startul sezonului, fără să marcheze vreun gol, mijlocașul ofensiv și-a trecut numele pe lista marcatorilor pentru prima dată pentru echipa din Bănie la meciul cu FC Voluntari, din optimile de finală ale Cupei României. La sfârșitul jocului, Ioniță a declarat că moralul său a avut de suferit din cauza evoluțiilor mai modeste din ultima perioadă, dar acum își acceptă statutul și speră să revină la forma ce l-a adus în atenția echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Eu sunt foarte bine. Am început să îmi accept statutul, am început să o iau de la zero pentru că mai jos de atât nu aveam unde să fiu ca şi formă. De acum încolo totul sper să fie în sus, să gândesc la fel de pozitiv şi să îmi ajut echipa atunci când va fi nevoie, când vor apela la mine.

Mi-am pierdut încrederea, am încercat mereu să mulţumesc pe alţii în loc să îmi văd de jocul meu şi mereu eram nemulţumit din cauza mea şi din cauza evoluţiilor mele. Acum am început să accept dacă mai şi greşesc şi să gândesc doar pozitiv“, a declarat Alexandru Ioniță.

ADVERTISEMENT

Primul gol a venit la al nouălea meci

Odată cu meciul din optimile Cupei României, Alexandru Ioniță a ajuns la nouă meciuri în tricoul Universității Craiova. Cinci dintre ele au fost în Casa Pariurilor Liga 1, în timp ce alte trei prezențe au fost disputate în preliminariile Europa League.

Totuși, Ioniță nu a reușit să puncteze pentru Craiova pâna la meciul cu FC Voluntari. Mijlocașul ofensiv a marcat ultimul gol al victoriei obținută de Craiova cu 4-1 și a fost, în premieră în acest sezon, integralist.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani are Alexandru Ioniță