Sport

Alexandru Ișfan e în totalitate jucătorul lui FC Argeș. Câți bani au plătit piteștenii pentru cele 45% păstrate de CS Mioveni. Exclusiv

FC Argeș a anunțat că a achiziționat și procentele păstrate de CS Mioveni la atacantul Alexandru Ișfan. FANATIK a aflat suma plătită de piteșteni pentru jucătorul intrat în atenția marilor cluburi din SuperLiga.
09.08.2022 | 14:47
Alexandru Isfan e in totalitate jucatorul lui FC Arges Cati bani au platit pitestenii pentru cele 45 pastrate de CS Mioveni Exclusiv
FC Argeș a anunțat că a achiziționat și ultimele procente deținute de CS Mioveni la atacantul Alexandru Ișfan. FANATIK a aflat suma plătită de piteșteni pentru jucătorul intrat în atenția marilor cluburi din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 22 de ani a avut evoluții apreciate în sezonul precedent și a început foarte bine și actuala stagiune.

FC Argeș a plătit celor de la CS Mioveni 150.000 de euro pentru Alexandru Ișfan

Mulțumiți de prestațiile lui Alexandru Ișfan, conducătorii clubului FC Argeș au decis să cumpere și ultimele procente deținute de CS Mioveni din drepturile federative ale jucătorului. Și asta în speranța că vor încasa o sumă apreciabilă la un viitor transfer, care pare iminent.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni mai avea 45% din drepturile asupra lui Ișfan, iar FANATIK a aflat că pentru a obține aceste procente piteștenii au plătit 150.000 de euro. Astfel că, de acum încolo, argeșenii sunt siguri de faptul că toți banii dintr-o eventuală vânzare a jucătorului vor intra în conturile clubului.

”Alexandru Ișfan este 100% jucătorul lui FC Argeș, după ce clubul nostru a achiziționat procentele rămase la vecina din județ, CS Mioveni. Vulture, împreună ducem FC Argeș din nou în cupele europene!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului piteștean.

ADVERTISEMENT

Cât a oferit Universitatea Craiova pentru ”perla” din Pitești

Considerat cel mai mare talent al echipei antrenate de Andrei Prepeliță, Alexandru Ișfan se află în atenția a două mari cluburi din SuperLiga. FCSB și Universitatea Craiova îl monitorizează atent și un transfer al jucătorului de 22 de ani este iminent.

Vicecampioana României și-a exprimat interesul pentru Ișfan imediat după calificarea în turul 3 preliminar al Conference League. FANATIK a aflat în exclusivitate că Gigi Becali a oferit 400 de mii de euro pentru transferul acestuia, dar FC Argeș a cerut 700 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au complicat când pe fir a intrat și Universitatea Craiova, care a oferit 600 de mii de euro în schimbul jucătorului. Mai mult, oltenii și-au arătat disponibilitatea de a-l trimite la Pitești și pe Alexandru Cîmpanu sub formă de împrumut.

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Ișfan

Oferta grupării din Bănie a fost refuzată vehementă de primarul Piteștiului, Cristian Gentea, iar acest lucru a declanșat mânia lui Mihai Rotaru. Patronul Universității a lansat un atac virulent la adresa edilului piteștean.

ADVERTISEMENT

Interesul oltenilor pentru Alexandru Ișfan este unul crescut, mai ales că președintele executiv Marian Copilu a fost prezent în tribunele stadionului din Trivale pentru a-l urmări la partida FC Argeș – UTA Arad, din prima etapă din SuperLiga.

Între timp, FCSB pare că a renunțat la ideea aducerii lui Alexandru Ișfan, motivând faptul că nu mai are nevoie de el după transferurile lui David Miculescu de la UTA Arad și Bogdan Rusu de la CS Mioveni.

”Pe Ișfan? Cică nu e atacant el. La ora asta vreau un atacant de 27-28 de ani, de experiență. Am luat doi jucători ca să iau bani pe ei. Dacă ne calificăm mai iau încă unul sau doi repede, dar mai în vârstă, nu mai iau copii”, a declarat Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT
Tags: