Sport

Alexandru Ișfan, încrezător înaintea meciurilor U21 cu Spania și Olanda: ”Abia aștept să marchez primul gol”. Video

Atacantul lexandru Ișfan nu se teme înaintea partidelor amicale cu Spania și Olanda și visează la primul său gol la naționala U21 a României.
22.09.2022 | 12:04
Alexandru Isfan increzator inaintea meciurilor U21 cu Spania si Olanda Abia astept sa marchez primul gol Video
Atacantul lexandru Ișfan nu se teme înaintea partidelor amicale cu Spania și Olanda și visează la primul său gol la naționala U21 a României. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” mici, aflați la primele jocuri cu Emil Săndoi pe banca tehnică, vor întâlni cele două adversare pe Cluj Arena, în 23 și 27 septembrie.

Amicalele U21 cu Spania și Olanda, moment prielnic pentru Alexandru Ișfan

Înaintea duelurilor cu Spania și Olanda, Alexandru Ișfan a oferit un interviu în care a vorbit despre bucuria de a îmbrăca tricoul naționalei U21 și despre așteptările pe care le are de la Euro 2023, turneu final care va avea loc în țara noastră.

ADVERTISEMENT

”Mă simt bine că am fost convocat, mă simt apreciat. De asta și muncim, pentru a ajunge la echipa națională, ceea ce este un lucru fabulos. Sunt bucuros că sunt alături de acești băieți minunați, practic suntem aici cei mai în formă tineri jucători români.

Să îmbraci tricoul echipei naționale, să-ți cânte imnul, este o mândrie ce nu poate fi descrisă în cunvinte. Abia aștept să marchez primul gol la echipa națională. Am studiat Spania și Olanda, sunt echipe puternice, dar trebuie să fim interesați de jocul nostru. Și noi suntem jucători cu calități și sunt convins că vom face o figură frumoasă.

ADVERTISEMENT

Am urmărit Europeanul de tineret din 2019 acasă, la Mioveni, cu prietenii, iar fanii României au fost fabuloși. În 2023, când vom juca acasă, va fi o motivație în plus și o să ne împingă de la spate foarte mult și abia aștept să simt atmosfera de la meciurile ce vor veni”, a declarat Ișfan, într-un interviu pentru frf.tv.

Cum vede un transfer la o echipă mare

În ciuda faptului că FC Argeș l-a declarat jucător netransferabil și a refuzat să-l lase să plece la FCSB, atacantul din Trivale este convins că dacă va exista o ofertă bună pe numele său mutarea se va face.

ADVERTISEMENT

”Oamenii de la club au fost alături de mine în această perioadă, Latovlevici m-a ajutat foarte mult cu sfaturi și asta s-a văzut în evoluțiile mele. Banderola de căpitan la FC Argeș nu a fost o presiunea pentru mine. M-am simțit senzațional și mi-a dat încredere.

Jucători cu experiență ca Marius Constantin și antrenorul mi-au spus să nu pun presiune pe umerii mei, este ceva încântător. Ca să ajungi căpitan îți trebuie câteva calități. Un căpitan trebuie să fie impunător, să țină grupul unit, practic să țină vestiarul aproape.

ADVERTISEMENT

Sunt bucuros când se vorbește despre mine, pentru că înseamnă că eu le dau acest motiv prin evoluțiile mele. Chiar dacă cei de la FC Argeș au spus că sunt netransferabil, eu cred că dacă ar fi să vină o ofertă bună pentru mine și club mutarea s-ar face”, a încheiat Ișfan.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,08 este cota pentru „1x” la meciul România U21 – Spania U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: