Sport

Alexandru Lungu se va opera de hernie! ”Mă voi ridica și voi lupta din nou”

04.01.2019 | 11:51
Luptătorul Alexandru Lungu va lua o scurtă pauză pentru a se va opera de hernie

Luptătorul Alexandru Lungu a anunțat pe pagina sa de Facebook că va lua o scurtă pauză pentru a se va opera de hernie. Fost campion mondial de judo, ”Muntele Bihorului” şi-a început cariera la categoria supergrea în anul 2005 şi a luptat de-a lungul timpului în Pride Fighting, Cage Rage şi K1.

”Vă doresc un an nou fericit! Eu sunt pregătit. Îl voi începe în forţă cu o operaţie de hernie. Am dus-o aşa cinci ani, 15 meciuri făcute, mii de antrenamente pe fond de durere. Promit celor care cred în mine că mă voi ridica și voi lupta din nou”, a fost mesajul luptătorului.

Mesajul lui Alexandru Lungu despre operație de hernie
Mesajul lui Alexandru Lungu despre operație de hernie

Alexandru Lungu se va opera de hernie: ”Nu se poate ca bătrânul King Kong să renunțe”

”Nu se poate ca bătrânul King Kong să renunțe. O perioadă să vă găsiți alt sac de box, eu voi lua o mică pauză și nu vă voi deranja. Vă mulțumesc pentru tot, pentru mesajele voastre de susținere, lucru care îmi dă putere și energie pentru a continua ce mi-am propus. I’ll be back!!!”, și-a încheiat Alexandru Lungu postarea prin care a anunțat că se va opera de hernie.

Luptătorul din Oradea a câștigat fără drept de apel ultima sa partidăn din 2018. Alexandru Lungu l-a învins prin KO în prima repriză pe spaniolul Frei Gonzales ”Freyded Rankin Siete” într-un meci dosputat după reguli de K1. De-alungul timpului, ”Muntele Bihorului” a învins nume legendare ale sporturilor de contact precum Bob Sapp sau Mighty Mo.

În luna iunie a anului 2018, promoterul Eduard Irimia a lansat un proiect numit Superkombat Film care va lucra cu regizori de la Holywood. Atunci, s-a anunțat că luptătorii Alexandru Lungu și Ionuț Iftimoaie ar putea ajunge actori.