Sport

Alexandru Mărieș, declarație de dragoste pentru fanii U Craiova: „Să aibă încredere în mine! Abia aștept să-i văd”. Exclusiv

Alexandru Mărieș vrea să se impună la Universitatea Craiova și are un mesaj îndrăzneț: „Fanii să aibă încredere în mine,” a spus acesta în exclusivitate petru FANATIK.
09.06.2021 | 16:56
Alexandru Maries declaratie de dragoste pentru fanii U Craiova Sa aiba incredere in mine Abia astept sai vad Exclusiv
Alexandru Mărieș vrea să se impună la U Craiova: „Fanii să aibă încredere în mine!” Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate informația că Alexandru Mărieș a semnat cu Universitatea Craiova. Fosta sa echipă, Comuna Recea, va păstra procente dintr-un eventul transfer.

Jucătorul de 20 de ani vine în Bănie după un sezon bun la Comuna Recea. A bifat 24 de apariții, iar Mărieș s-a așteptat la o propunere venită din Liga 1, însă nu de la un club de asemenea valoare, a dezvăluit fotbalistul.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mărieș vrea să se impună la Universitatea Craiova: „Fanii să aibă încredere în mine pentru că voi da sută la sută pentru acest club”

Universitatea Craiova continuă campania de achiziții pentru sezonul viiitor. Astfel, Mihai Rotaru s-a orientat către un fotbalist care poate acoperi regula U21. După o evoluție constant bună la Comuna Recea în Liga 2, Alexandru Mărieș a fost contactat de oficialii Științei.

Jucătorul a fost mai mult decât încântat de propunerea venită și a ezitat să semneze pe 5 ani cu echipa din Bănie. Pentru o sumă de doar 5.000 de euro, Craiova și-a luat un fotbalist de viitor, așa cum este Mărieș. Chiar dacă a evoluat până acum doar în eșaloane inferioare și are doar 20 de ani, cota sa a ajuns la 125.000 de euro. Alexandru Mărieș a accceptat să acorde un interviu pentru FANATIK și a vorbit despre cea mai mare aventură din cariera sa.

ADVERTISEMENT

Bine ai venit la Universitatea Craiova, Alex! Cum te simți?

– Mulțumesc, mă simt foarte bine și foarte pregătit pentru această nouă aventură din carieră mea.

Craiova este un club mare, este un pas foarte mare în cariera ta

– Da, chiar așa este, Universitatea este un club foarte mare și sunt foarte fericit pentru că am reușit să fac pasul în Lga 1 la un club că acesta. Îmi sunt oferite toate condițiile necesare pentru a face performanță.

ADVERTISEMENT

Cu ce gânduri vii în Bănie?

– Vin la Craiova cu gânduri foarte mari, să câștig multe trofee, dar o să iau totul pas cu pas, și sunt foarte sigur că voi reuși alături de noii mei colegi să fac performanță.

Ce mesaj ai pentru fanii Universității Craiova? 

– Un mesaj pentru fanii Științei ar fi: Să aibă încredere în mine pentru că voi da mai mult de 100 la sută pentru acest club și abia aștept să-i văd la stadion.

ADVERTISEMENT
Alex Mărieș
Alex Mărieș a evoluat pentru Comuna Recea.
sursă foto: Instagram Alexandru Mărieș

Alexandru Mărieș nu s-a așteptat la o propunere de la U Craiova: „M-am așteptat la oferte din Liga 1, dar nu de la un club atât de important.” Ce jucător va mai pleca în cantonament cu oltenii

Te-ai fi așteptat la o astfel de propunere?

– Pot să spun că mă așteptăm la o propunere din Liga 1, întrucât am avut un retur de campionat în Liga 2 cu Recea destul de bun, dar nu m-am așteptat niciodată la o propunere de la un club atât de important.

Ai vorbit cu cineva despre Universitatea?

– Nu cred ca trebuie sa vorbesc cu nimeni despre Universitatea Craiova, orice sportiv din Romania știe ce înseamnă acest club, ce tradiție are, ce fani are…cred ca oricine si-ar dori să ajungă aici, la „Campioana unei mari iubiri”.

Vei fi prezent la reunirea echipei și vei merge în cantonament?

– Da, voi fi prezent la vizită medicală alături de noii mei colegi și voi merge în cantonament cu echipa.

“Ne-am înţeles cu Universitatea Craiova pentru transferul lui Mărieş. Suma de transfer este de 5.000 de euro. În afară de bani, am păstrat şi procente dintr-un viitor transfer” – Președintele Comunei Recea, Florin Gherasim, pentru FANATIK

Pe lângă Alexandru Mărieș, Marinos Ouzounidis îl va avea la dispoziție în cantonamentul din Austria și pe Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci. Fotbalistul a debutat la doar 16 ani în Liga 1 și este văzut cu ochi buni de staff-ul tehnic al echipei din Bănie.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 5,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT