Fotbal intern

Scandal la Craiova. Trei jucători ai lui Mangia au chefuit două nopți la rând înainte de FCSB – Craiova! Am dezlegat misterul: de ce nu a jucat cel mai în formă fundaş al oltenilor EXCLUSIV

01.04.2019 | 14:58
Scandal la Craiova Trei jucatori ai lui Mangia au chefuit doua nopti la rand inainte de FCSB  Craiova Am dezlegat misterul de ce nu a jucat cel mai in forma fundas al oltenilor EXCLUSIV

Craiova lui Mangia a pierdut pentru a doua oară în ultimele săptămâni cu același 2-3 în fața roș-albaștrilor pe Arena Națională, îndepărtându-se la 7 puncte de prima poziție ocupată de CFR Cluj și coborând pe poziția a treia. Dezamăgirea este mare la echipa lui Mangia, iar aceasta a scos la suprafață și tensiuni existente în sânul lotului înaintea derby-ului pierdut cu FCSB. Mateiu, Kelic și Răzvan Popa au chefuit două nopți la rând!

Alex Mateiu, Renato Kelic și Răzvan Popa, nopți pierdute în hotelurile din București și Brașov înainte de FCSB – Craiova!

FANATIK a aflat că trei dintre jucătorii lui Devis Mangia au profitat de unele zile dinaintea meciului cu roș-albaștrii din ultima etapă pentru o escapadă mai prelungită. Alexandru Mateiu, unul dintre liderii vestiarului, Renato Kelic și Răzvan Popa au chefuit două nopți la rând departe de „casă”. Departe de Craiova, adică, unde toți ochii ar fi fost pe ei. De fapt, Mateiu pregătea probabil această „ieșire”, având în vedere declarația sa când a aflat că nu e convocat de Contra la națională pentru dubla cu Suedia și Feroe: „Mă bucur că o să fiu mai liber!” ?)

Cei trei „au stropit” o noapte grea la București, iar a doua zi au luat-o spre Brașov, de unde este și Mateiu. A urmat un nou „antrenament” nocturn cu public restrâns la poalele Tâmpei, dar aventura celor trei muschetari nu s-a terminat aici. A treia zi s-au întors pentru „recuperare” completă la Terme, în București, și abia apoi s-au prezentat, fresh, la Craiova.

Alexandru Mateiu, Renato Kelic și Răzvan Popa, două nopți de dezmăț!
Alex Mateiu (stânga) și croatul Renato Kelic sunt prieteni foarte buni în afara terenului

Cei din staff-ul lui Mangia au aflat totul despre dezmățul celor trei jucători

Din păcate pentru cei trei, informațiile au ajuns la oamenii din staff-ul italianului, care l-au înștiințat pe antrenor despre tot ceea ce s-a întâmplat. Dată fiind importanța meciului cu FCSB, s-a decis ca totul să fie trecut sub tăcere, și lumea să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Totuși, Devis Mangia l-a pedepsit pe Kelic, rămas doar rezervă și titularizat surprinzător Acka. S-a lansat varianta că Kelic ar fi fost scos din primul 11 de greșelile pe care le-a făcut la meciul din 24 februarie, dar Mangia a dorit de fapt să-l pedepsească. Nu și-o putea permite și cu Mateiu, pentru că are nevoie vitală de închizătorul său. Răzvan Popa era oricum în afara discuției să prindă lotul de 18, dar tot ce s-a mușamalizat la Craiova despre escapada celor trei poate să aibă legătură cu jocul slab pe care l-au făcut oltenii pe Arenă.

Alexandru Mateiu, Renato Kelic și Răzvan Popa, două nopți de dezmăț!
Alex Mateiu (în duel cu Pintilii) este cel mai important jucător al Craiovei în acest moment
  • 9 goluri în trei meciuri, de fiecare dată câte trei, au primit oltenii la ultimele vizite la București: 3 de la Dinamo, 6 de la FCSB
  • 88 este minutul în care Mangia l-a introdus pe Kelic în locul lui Acka, la 3-2 pentru FCSB, o schimbare pe care nu a înțeles-o nimeni!