Fotbal intern

Alexandru Mățel și-a prelungit contractul cu Craiova pentru încă două sezoane: „Mi-aș fi dorit să joc mai mult!”

29.05.2020 | 21:07
Alexandru Matel sia prelungit contractul cu Craiova pentru inca doua sezoane Mias fi dorit sa joc mai mult
ADVERTISEMENT

Alexandru Mățel, fundaș adus de Victor Pițurcă la Universitatea Craiova, și-a prelungit contractul cu oltenii și se pregătește din greu, pentru a reuși să contribuie la îndeplinirea obiectivului formației din Bănie, și anume câștigarea campionatului.

Alexandru Mățel și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova

Alexandru Mățel și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova și își dorește să prindă mai multe minute de joc în echipa lui Cristiano Bergodi: Am venit cu speranţe mari la Craiova, mi-aş fi dorit să joc mult mai mult, am mai avut şi accidentări, care m-au tras în jos.

ADVERTISEMENT

Dar îmi aştept şansa şi vreau să profit de ea, să ajut echipa. Concurenţă este şi acum, după plecarea lui Martic, fiindcă mai este cu Vlădoiu, care este un copil extraordinar”.

„Cred în continuare în şansele la titlu, pentru că suntem un grup unit, băieţi de mare calitate”, a declarat Alex Măţel pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, vehement după ultimele decizii

Între timp, Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, s-a enervat după ultimele decizii în privința reluării campionatului. Totodată, acesta dorește ca românii care vor să vină la stadion să fie lăsați să vină:

„Dai drumul la spectacole cu 500 de oameni, care stau unul lângă altul, dar nu dai voie la spectatori in tribune.

ADVERTISEMENT

 Ce atâtea restricții, ce atâtea reglementări. În Italia s-au deschis terasele și restaurantele, dar nu și la noi. Eu am observat că până acum am copiat tot ce au făcut nemții și italienii, dar acum nu ne mai inspirăm de la ei.

Dacă românul vrea să vină la meci și nu consideră că e un pericol să vină. Avem stadioane de 30.000 de oameni, plătește statul banii pe abonamentele oamenilor care le-au cumpărat, ei când iau decizii se bat cap în cap”.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt oameni care au treabă cu fenomenul, dar iau decizii. Cât a fost Bergodi plecat, m-am dus la antrenamente eu, de trei ori m-am testat. Când are unul gripă îl scoți și îl izolezi, ce mare lucru”, a încheiat președintele Universității Craiova.

ADVERTISEMENT