Unul dintre titularii lui Piţurcă vrea să fie titular la Reghecampf

Silvia Fechete   
în Casa Pariurilor Liga 1
15/09/2013, 17:00
Unul dintre titularii lui Piţurcă vrea să fie titular la Reghecampf GALERIE FOTO
Alexandru Măţel

Steaua atrage, nu doar suporterii, ci şi fotbalişti. Parcursul excelent al roş-albaştrilor sub comanda lui Reghecampf i-a făcut pe mulţi fotbalişti să îşi dorească să fie antrenaţi de tehnicianul momentului în România. Competiţiile în care evoluează actuala campioană a României sînt atracţie pentru mai toţi fotbaliştii. Alexandru Măţel, jucătorul Astrei, în vîrstă de doar 23 de ani recunoaşte că i-ar surîde un transfer în Ghencea: “La ora actuală, singura echipă mai puternică, ca Astra este Steaua. Restul, poate, sînt la acelaşi nivel cu noi. Mi-aş dori să joc şi în ţară, dar şi în străinătate. Îmi doresc cel mai mult o schimbare“, a declarat Măţel pentru Digi Sport.

Fundaşul dreapta joacă la Astra din 2010, iar un loc în echipa lui Reghecampf i s-ar potrivi de minune, mai ales că stelistul Cornel Râpă nu mai intră în planurile antrenorului de ceva vreme. Acesta nu a fost trecut nici măcar pe lista UEFA, ba mai mult, în cel mai recent meci al Stelei, victoria contra celor de la Săgeata, scor 5-0, tehnicianul l-a preferat pe Prepeliţă în locul său.

Gigi Becali l-a mai dorit pe Măţel la Steaua în 2010. Patronul se declara dispus să cedeze trei fotbalişti la Farul Constanţa, echipa la care evolua atunci actualul jucător al Astrei, însă fundaşul dreapta s-a înţeles cu moldovenii de la Vaslui.

Alexandru Măţel a fost titular atît la meciul României cu Ungaria, cît şi la cel cu Turcia. Fundaşul dreapta de 23 de ani este un obişnuit al primei reprezentative şi are deja 8 selecţii la naţionala mare.

 

Închide ×