Sport

Denis Drăguș a marcat golul decisiv în Standard Liege – Oostende și s-a ales cu un nou supranume. Cum îl alintă coechipierii. Video

Atacantul Denis Drăguș a înscris pentru Standard Liege și a adus victoria echipei sale cu un euro gol. Românul s-a ales și cu o nouă poreclă după execuția de generic din meciul cu Oostende.
01.09.2022 | 22:15
Denis Dragus a marcat golul decisiv in Standard Liege  Oostende si sa ales cu un nou supranume Cum il alinta coechipierii Video
Denis Dragus. Sursa foto: Profimedia
ADVERTISEMENT
04-09-2022
11:15

Super-gol marcat de Denis Drăguș în Standard Liege - Oostende 1-0

Atacantul român Denis Drăguș a înscris unicul gol al întâlnirii Standard Liege – Oostende, duel din cadrul etapei a 7-a din campionatul Belgiei. Drăguș a marcat în minutul 67 cu o execuție senzațională. 

Românul a șutat de la marginea careului mare, mingea s-a dus spre vinclul porții adverse și a lovit bara transversală înainte să cadă dincolo de linia porții. 

Este a doua reușită stagională pentru Denis Drăguș care s-a ales cu această ocazie cu un nou supranume. ”Dinamita” este alintat de coechipieri și de către fani fotbalistul de 23 de ani. 

03-09-2022
16:11

Florin Tănase, debut excelent la Al Jazira!

Florin Tănase a debutat la Al Jazira, în prima etapă a campionatului din Emiratele Arabe Unite. Fostul decar al celor de la FCSB a oferit un assist în minutul 11 al meciului cu Dibba, Mabkhout reuşind să fructifice pasa excelentă a lui Tănase. Al Jazira s-a impus cu 2-0. 

VEZI VIDEO: 

03-09-2022
15:48

Valentin Mihăilă a făcut show în Genoa - Parma!

Valentin Mihăilă a făcut show în Genoa – Parma. Fostul atacant al Craiovei a fost decisiv în primul gol al oaspeţilor. El a trimis din foarfecă, iar balonul a fost deviat în poartă de Inglese. În minutul 37, Mihăilă a marcat pentru 2-1. Cu toate acestea, Genoa a reuşit să întoarcă rezultatul, a condus cu 3-2 până în minutul 89 când Parma a reuşit să egaleze prin Tutino. 

 

Echipa antrenată de Marius Șumudică, Al Raed, a obținut prima victorie în noul sezon al primului eșalon di Arabia Saudită, scor 1-0 cu nou promovata Al Wehda.

Alexandru Mitriță, decisiv pentru Al Raed

Mijlocașul Alexandru Mitriță a fost omul meciului în confruntarea dintre Al Raed și Al Wehda, din etapa a doua a campionatului Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

Olteanul a fost titular și a marcat unicul gol al întâlnirii, în minutul 62. Pe o fază prelungită de atac a echipei sale, Mitriță a fost omul potrivit, la locul potrivit. A reluat în plasă o minge respinsă în lateral de portarul advers.

Finalul partidei nu l-a găsit pe teren pe Alex Mitriță, acesta fiind înlocuit în cel de al patrulea minut adițional, cu Maghrahi.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Șumudică a fost forțat să efectueze această înlocuire după ce Rene, introdus în teren în minutul 86, a fost eliminat cinci minute mai târziu.

Victoria în fața nou promovatei Al Wehda, prima din noul campionat, a fost obținută cu multă șansă, oaspeții fiind mereu în controlul jocului. În runda inaugurală Al Raed a pierdu cu 1-2 meciul disputat în deplasare cu Abha.

ADVERTISEMENT

Mitriță și Lung jr, transferurile vedetă ale verii la Al Raed

Alexandru Mitriță și Silviu Lung au fost ceruți în mod expres de Marius Șumudică, și el la primul sezon pe banca grupării din Buraidah. Tehnicianul de 51 de ani a avut un sezon bun cu Al Shabab, ocupând locul 4 la finalul campionatului trecut.

Deși i s-a propus prelungirea angajamentului, Șumudică a ales oferta celor de la Al Raed, aceștia dându-i asigurări că va primi și jucătorii pe care și-i dorește. Mitriță și Lunj jr au fost primi pe lista de achiziții.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul tocmai își încheiase împrumutul la PAOK Salonic, unde a lucrat cu Răzvan Lucescu, iar Silviu Lung era la rândul lui liber de contract după ce angajamentul cu Kayserispor ajunsese la scadență.

ADVERTISEMENT