Fotbal international

Alexandru Mitriță a marcat un super gol pentru New York City! Fanii americani sunt la picioarele lui. Video

23.02.2019 | 08:52
Alexandru Mitrita a marcat un super gol pentru New York City Fanii americani sunt la picioarele lui Video

Atacantul Alexandru Mitriță a marcat un super gol pentru New York City în meciul amical câștigat cu 2-0 în fața formației Nashville SC și i-a cucerit pe fanii americani cu prestația sa. Pentru fostul jucător de la U Craiova este a doua reușită în tricoul echipei din MLS, după ce a înscris și la debut în partida cu AIK Stockholm, chiar în ziua în care a împlinit 24 de ani.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, antrenorul Domenec Torrent a decis să înceapă cu Alexandru Mitriță titular, iar acesta nu i-a înșelat așteptările. Pe o ploaie mocănească, internaționalul român a făcut un joc apreciat de toată lumea.

Alexandru Mitriță în acțiune la golul marcat pentru New York City
Alexandru Mitriță în acțiune la golul marcat pentru New York City

Alexandru Mitriță a marcat un super gol pentru New York City

După ce argentinianul Maxi Moralez a deschis scorul în minutul 27, din penalty, Alexandru Mitriță a ieșit la rampă și a marcat un super gol pentru New York City. Românul a primit o minge în banda stângă, a trecut de doi adversari și de la 20 de metri a trimis un trasor, cu efect, direct în plasa porții adverse.

Alexandru Mitriță, care a fost folosit până în minutul 76, a lăsat o impresie excepțională, fiind lăudat de fanii americani pe rețelele de socializare. ”De unde a venit puștiul ăsta?”, ”Racheta românească trebuie să umple golul lăsat de David Villa. Cred că putem ajunge mai departe decât oricând în acest sezon. Hai New York”, ”Golazo”, ”Sunt atât de fericit”, ”Acum am o a doua echipă favorită în MLS pe care să o urmăresc. Bună treabă Mitriță”, ”Va marca o mulțime de goluri în acest sezon” sau ”Am sărit din scaun la acest gol” sunt doar câteva din reacțiile suporterilor.

Alexandru Mitriță a primit de curând viza de intrare în Statele Unite ale Americii, iar debutul într-un meci oficial ar putea veni la 2 martie, atunci când New York City va juca pe terenul formației Orlando City, de la ora 21:30, în prima etapă a noului sezon din Major League Soccer.