Fotbal international

Alexandru Mitriţă a revenit cu gol la New York City FC: “Dumnezeule, ce execuţie”! Video

21.07.2019 | 09:16
Alexandru Mitriţă a revenit cu gol la New York City FC:
Alexandru Mitriţă a revenit cu gol la New York City FC

Alexandru Mitriţă a revenit cu gol la New York City FC şi şi-a ajutat echipa să câştige meciul împotriva lui Colorado Rapids. Mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a ratat ultimele două meciuri ale formaţiei antrenate de Domenec Torrent din cauza unei accidentări.

Alexandru Mitriţă a revenit cu gol la New York City FC. A marcat din afara careului

După o absenţă de două săptămâni, Alexandru Mitriţă a revenit cu gol la New York City FC şi a adus cele trei puncte. Internaţionalul român a început meciul pe banca de rezerve şi a intrat pe teren, în minutul 63, după ce i-a luat locul lui Sebastian Ibeagha, când cele două formaţii se aflau la egalitate, scor 1-1.

În minutul 83, Alexandru Mitriţă a înscris cu un şut plasat, de la 20 de metri, fără să-i dea vreo şansă lui Clint Irwin, portar care i-a luat locul lui Tim Howard în minutul 45+1. Internaţionalul român a ajuns la cel de-al cincilea gol pentru New York City FC în acest sezon din MLS. În US Open Cup, fostul fotbalist al Universităţii Craiova a înscris un singur gol, împotriva lui DC United, echipa lui Wayne Rooney.

Fanii lui New York City FC, impresionaţi de golul lui Alexandru Mitriţă

Golul decisiv al lui Alexandru Mitriţă a fost lăudat de fanii lui New York City FC pe reţelele de socializare. La scurt timp după reuşita românului, fanii formaţiei antrenate de Domenec Torrent au comentat execuţia mijlocaşului ofensiv de 24 de ani.

“Dumnezeule! Ce execuţie a avut Mitriţă”, “Era timpul! Mitriţă a marcat superb”, “A câştigat balonul, s-a strecurat pe acolo şi a înscris de la distanţă. Mitriţă a revenit” sau “Ce gol! Ne-a adus cele trei puncte”, au reacţionat fanii lui New York City FC pe reţelele de socializare. După 19 meciuri, formaţia lui Alexandru Mitriţă ocupă locul 4, la şapte puncte în spatele lui Philadelphia Union, liderul Conferinţei de Est, care are patru meciuri mai mult decât echipa lui Domenec Torrent.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri