Sport

Alexandru Mitriţă a sosit în România şi a confirmat exclusivitatea FANATIK: “Am semnat pe trei ani cu Universitatea Craiova!”

Alexandru Mitriţă a sosit în România şi a confirmat exclusivitatea FANATIK, spunând că s-a întors la Universitatea Craiova, cu gândul de a câştiga titlul în România.
01.06.2023 | 16:12
Alexandru Mitrita a sosit in Romania si a confirmat exclusivitatea FANATIK Am semnat pe trei ani cu Universitatea Craiova
Alexandru Mitriţă revine la Universitatea Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate transferul lui Alexandru Mitriţă cu Universitatea Craiova. Atacantul a renunţat la o sumă fabuloasă de 3 milioane de dolari din Arabia Saudită pentru a se putea întoarce acasă.

Alexandru Mitriţă a sosit în România şi a confirmat exclusivitatea FANATIK: “Am semnat un contract valabil pe trei ani și sunt foarte bucuros”

Alex Mitriţă a revenit în România şi a confirmat exclusivitatea FANATIK, spunând că a semnat pe trei ani cu Universitatea Craiova şi obiectivul este câştigarea campionatului:

ADVERTISEMENT

“Am semnat cu Craiova. Am semnat un contract valabil pe trei ani și sunt foarte bucuros. Știți foarte bine ce înseamnă pentru mine această echipă, acest oraș, familia și sunt foarte bucuros că am făcut această alegere.

Nu, alegerea aș fi făcut-o de anul trecut. Am fost foarte aproape să vin de anul trecut, nu s-a putut, dar anul ăsta am zis că nu voi mai rata ocazia. Nu este niciun pas înapoi.

ADVERTISEMENT

De asta am si venit, să câştig campionatul”

Sezonul ăsta tragem tare să nu mai facem greșeala din acest an, să nu ne calificăm în Europa, și cu siguranță vom avea rezultate foarte bune. Cu siguranță.

De asta am si venit, să câştig campionatul. Această echipă merită, acest oraș merită să se bată la un campionat, să câștige iarăși un trofeu și m-aș bucura tare mult să pun piciorul la acest lucru”, a spus Mitriţă.

ADVERTISEMENT

Mitriţă, transferat de New York City pentru 9.000.000 de euro!

Alexandru Mitriţă a plecat de la Universitatea Craiova în februarie 2019 când a fost transferat de New York City pentru 8 milioane de euro. Nu s-a adaptat în Statele Unite şi a fost împrumutat la mai multe echipe.

În Golf a jucat la Al Ahli, apoi la PAOK Salonic, iar ultima experienţă a fost în Arabia Saudită la Al Raed. Din informaţiile FANATIK, Mitriţă a renunţat la o ofertă de 3 milioane de dolari din Arabia Saudită pentru a reveni acasă.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ratat cupele europene în acest sezon şi îşi propune pentru stagiunea viitoare să reintre în lupta pentru titlu. Alex Mitriţă a obţinut un singur titlu cu Universitatea Craiova: Cupa României, în 2018.

  • 28 de ani are Alex Mitriţă
  • 3.000.000 de euro este cota de piaţă a atacantului

  • 6,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT