Fotbal intern

Alexandru Mitriţă, aproape de un transfer în America pe o sumă record! Ar putea juca împotriva idolului său

23.01.2019 | 14:48
Alexandru Mitrita aproape de un transfer in America pe o suma record Ar putea juca impotriva idolului sau

Alexandru Mitriţă este aproape de un transfer în America pe o sumă record. Fotbalistul de 23 de ani al Universităţii Craiova este unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1 Betano, iar oltenii l-ar putea ceda pe mijlocaşul ofensiv în această iarnă.

Conform sport.ro, Alexandru Mitriţă ar putea ajunge la New York City FC, iar oficialii clubului din MLS sunt aşteptaţi în această săptămână la Craiova pentru negocieri. Americanii ar fi dispuţi să plătească şase milioane de euro pentru a-l transfera pe mijlocaşul ofensiv de 23 de ani. În actualul sezon din Liga 1 Betano, fotbalistul oltenilor a înscris 13 goluri, fiind pe primul loc în topul celor mai buni marcatori din campionat, la egalitate cu George Ţucudean.

Alexandru Mitriţă, aproape de un transfer în America pe o sumă record. New York City FC, deţinut de arabii de la Manchester City

Alexandru Mitriţă este aproape de un transfer în America pe o sumă record şi ar putea ajunge la New York City FC. Clubul este deţinut de arabii de la Manchester City, iar echipa a fost înfiinţată pe 21 mai 2013. David Villa este cel mai cunoscut fotbalist care a jucat pentru echipa din New York. Atacantul spaniol a jucat pentru “The Blues” între 2014 şi 2018. Clubul New York City FC a fost evaluat la 285 de milioane de dolari, fiind a treia cea mai scumpă franciză din MLS.

Alexandru Mitriţă, aproape de un transfer în America pe o sumă record. Este dorit de New York City FC
Alexandru Mitriţă, aproape de un transfer în America pe o sumă record. Este dorit de New York City FC

Dacă se va transfera la New York City FC, Alexandru Mitriţă ar putea să joace împotriva lui Sebastian Giovinco, unul dintre idolii săi. “În primul rând, Messi care este un idol pentru toți. Și în al doilea rând este un jucător cu care mă asemăn foarte mult, Giovinco”, declara Alexandru Mitriţă într-un interviu pentru Federaţia Română de Fotbal. Italianul joacă din 2015 pentru Toronto FC. Mijlocaşul ofensiv de 23 de ani a jucat de-a lungul timpului pentru CS Turnu Severin, Viitorul, FCSB, Pescara şi U Craiova.