Fotbal intern

Alexandru Mitriță are planuri mari după ce a reușit “dubla” cu Gaz Metan: “Vrem să aducem încă un trofeu la Craiova!”

19.12.2018 | 22:37
Alexandru Mitrita are planuri mari dupa ce a reusit dubla cu Gaz Metan Vrem sa aducem inca un trofeu la Craiova

Alexandru Mitriță a marcat o dublă pentru CSU Craiova, în victoria obținută pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, în runda cu numărul 21 din Liga 1 Betano. Jucătorul Craiovei l-a egalat pe George Țucudean în clasamentul golgheterilor Ligii 1 Betano. Mitriță a oferit prima reacție la finalul partidei de pe stadionul Ion Oblemenco.

Aveam nevoie de această victorie după umilința din meciul cu Dinamo. Am fost o echipă unită. Felicit echipa Mediașului, este una foarte bună. Important este că am câștigat, am arătat că suntem o echipă. Plecăm în vacanță bucuroși. De sărbători voi pleca în vacanță să mă relaxez, am nevoie de o pauză, a declarat Alexandru mitriță la finalul partidei CSU Craiova – Gaz Metan Mediaș 2-0.

Alexandru Mitriță vrea încă un trofeu cu CSU Craiova

Nu am mai prins un sezon așa bun, sunt bucuros că pot să îmi ajut echipa, dar nu pot face aceste performanțe fără ajutorul echipei. Punctele se înjumătățesc în play-off, trebuie să câștigăm meciurile care ne-au mai rămas, va fi o bătălie. Sperăm să aducem încă un trofeu la Craiova, a spus Mitriță.

Nu pot să zic că ne-am luat revanșa, trebuie să câștigăm mai multe meciuri. Mă bucur că suporterii ne-au iertat după meciul cu Dinamo, ne-au trezit și am făcut o partidă formidabilă. Cu această victorie am făcut sărbătorile mai fericite suporterilor. Am dovedit că alături de suporteri formăm un grup foarte unit. Eliminarea ne-a ușurat lucrurile, mă bucur că am câștigat, era important să avem o vacanță plăcută. Anul 2018 a fost foarte bun, în afară de înfrângerea cu Dinamo. Anul viitor îmi doresc să obținem și mai mult. Vom trata meciurile serios, dar acum mă gândesc la vacanță. Sper să revin cu forțe proaspete pentru campionat, a spus și Nicușor Banciu.